... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BA 540AZ - Ivan napísal:daj foto s postupomno neni to take jednoduche no vlastne je len je to zdlhave akurat to prerabam , svetla treba ponorit do hrnca s vodou a dat varit lepidlo povoli akurat to opatrne oddel od seba a kruzky mam od BMWstyle.cz treba este trosku upravit to chromove vnutro aby sa to dalo znova zlepit
BA 540AZ - Ivan napísal:no neni to take jednoduche no vlastne je len je to zdlhave akurat to prerabam , svetla treba ponorit do hrnca s vodou a dat varit lepidlo povoli akurat to opatrne oddel od seba a kruzky mam od BMWstyle.cz treba este trosku upravit to chromove vnutro aby sa to dalo znova zlepit mozem sem potom zavesit foto akurat neviem ako
zdenko napísal:... inac som aj rozmislal co tak ju streknut matnou ciernou (strieb. parabolu)???
zdenko napísal:ahoj a kto ti poradil ako to rozlepitno prave ich montujem do e30. uz sa mi podarilo rozlepit svetla a zistil som ze este vela veci v nich bude treba dat do poriadku aby mi tam tie kruzky vosli. zavadza tam totiz ta strieborna blbost a kvoli cocke sa snou moc robit neda. inac som aj rozmislal co tak ju streknut matnou ciernou (strieb. parabolu)???