Mno ja nemam zatial skusenosti s motorcekmi, ale ine veci sa obajvili...))) Na starsich vozoch co uz maju nieco nabehane urcite treba vymenit horne ulozenia tlmičov, takisto sa rozhrka vodicov zamok (novy 100Eur), inak mi vnutri nic nevrzga. Auta su nachylne na podvozok, proste si treba davat pozor a zbytocne netriafat diery. Ja mam sice len 17tky Mpaketove ale auto je v Mpakete dost tvrde podla mna a 18tky by som urcite nedaval, iba zeby nejake pekne na zadne sedadla

Zvykne blbnut tzv. jezko (proste ti vetraky idu, nejdu, idu rychlo) vymena cca 70Eur. Budiky zatial nemam vypadane, mozna uz boli ale predchadzajuci majitel to spravil. Auto ma 4 lambda sondy ja uz mam vsetky styri nove...)))) V starsich autach mozu odist zapalovacie cievky jedna cca 50Eur ale staci vymenit len tu spodnu cast 8Eur. Uz mam vymenene vsetky, spolu so svieckami. Na vanos tento motor nieje nejako nachylny, takze zatial vsetko ide ako po masle. Spotrebu mam kombinovanu 9.7 dlhodobo cca 4500km. Vyssie to asi nedas to by si musel davat stale podlahy a brutalne rozjazdy, ale nato si pozri radsej nejaku E36 alebo E46. E39 je velmi rychle priblizovadlo az sa sam cudujem ze napr. z Ke - Bratislava som siel za necele styri hodiny pianko jazdou. Myslim ze motoricky je to velmi dobra varianta co sa tyka vykonu a spotreby. 540i by ti uz zozralo o 3litre viac.