... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

RisoBA1
Autor témy
Kraj: Bratislavský

e39 525d

Pondelok, 3. Mája 2010, 10:33

Nazdar

som tu novy a skusensoti s BMW mam skor teoreticke ako prakticke. Chcel by som zakupit svoje prve BMW e39 ale nie na cash. Z tohoto dovodu som nacrel do nie velmi slavneho resp. preklinaneho AAAUTO a nasiel som tam toto....http://bmw-rada-5.autobazar.eu/525-d-id1548498.html

:roll: neviem co si mam o tom mysliet a preto by som Vas rad poziadal o nazor. Je mozne ze niekto z Vas to auto bude poznat a budete mat lepsie info o tom co mu je a co bolo na nom robene.

Dakujem za pomoc. :wink:
Naposledy upravil/-a RisoBA1 v Utorok, 4. Mája 2010, 12:59, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Re: e39 525d

Pondelok, 3. Mája 2010, 19:15

nazdarek,
auto sice nepoznam, ale:

vybava je myslim ze do pohody, km sa mi zdaju byt nerealne, 4 kluce ok, predok nejake tie kozmeticke vady,
cena ? chcelo by to kuknut, previest sa ci treba este do toho investovat atd...

RisoBA1
Autor témy

Utorok, 4. Mája 2010, 07:40

Dik za reakciu

o tych km si myslim to iste aj ja. Vsimol som si ako je zoslahany volant a tesnenie po obvode dveri je tiez predrate na strane sofera aj spolujazdca. Servisnu knizku samozrejme nemaju :lol:

To som ani necakal. Mam par znamych co tieto auta robia a mal by som ist na to s nimi pozriet. Resp v nedelu som chcel ale cuduj sa svete auto v bazari nebolo. Typek mi tam povedal ze islo do lakovne - vraj dorobit nejake kozmeticke upravy...striekat ten skrknuty blatnik a naraznik. Mam z toho divny pocit. Podla mna z neho isli vymontovat vsetko dobre :lol: a vratia tam nejaky kram...uvidim. Pohravam sa s myslienkou ci ist cez nich a cez ich uver lebo im davam na protihodnotu frajerkinu xsaru ktora je vo velmi dobrom stave ale bohuzial este rok v leasingu... Alebo predam xsaru a vezmem uver v banke a kupim nieco odtialto z klubovych ponuk....

Dost by ma zaujimalo na co si mam davat pozor pri skusobnej jazde...Ci e39 maju nejake svoje klasicke choroby.

martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Utorok, 4. Mája 2010, 18:05

tak tak, mam na to podobny nazor, presne si to vystihol, E39 v podstatne zachovalejsom stave je v ponuke dost,
tu na klube treba tiez pokukat,

AAA - ruky prec - pouvazujme trochu. za vykup davaju uplne smiesne peniaze a ked to auto predavaju za tieto ecka a este sa im oplati davat nieco na nom lakovat, tak potom neviem za kolko bol vykup.. a samozrejme este na nom zarobia...

otazka je, potreboval niekto surne ojro a zobral co ponukli, alebo je to totalna hajtra vyrajtovana a ina moznost proste nebola ???

inac ten volant aj mna zaskocil, ja mam 170 100 a takmer ziadne stopy opotrebenia, ten bol teda riadne zoslahany...
mozno bol meneny, ale kto vie, ked sa to neda ani pozriet... :D

RisoBA1
Autor témy

Utorok, 4. Mája 2010, 18:27

jj :smile: dobry volant by za stary asi nikto nemenil...

bude to mat miliony nagulane...po precitani tvojho mailu padlo posledne rozhodnutie...francuzska supa ide na predaj a zbytok poriesim inak....Popozeram nieco na bazare a vezmem to radsej odtial alebo po nieco pojdem do DE. Uz velakrat som chcel nieco hrr hrr a vzdy som sa ojebabral :(

Akurat neviem ci Touring alebo kratky....Potrebujem tam ale narvat gitaru,klaves bednu takze asi touring...V motoroch tiez nemam uplne jasno ale najradsej 530d alebo 530 benzin...

stevo.p
Auto: BMW 525dA (E39)

Sobota, 26. Júna 2010, 00:25

:) AAAauto? tak to nie. to zabudni a vsetkym okolo seba povedz, ze nech zabudnu tiez.. je to banda odrbavacov a to som sa este velmi slusne vyjadril! kupuju za lacno, vlacia auta odkadial, prevazne ITA a FRA a potom ich tu davaju dokopy, aby naoko vyzerali super a predali za takmer dvojnasobok.. jasne, treba zarabat, biznis je o tom, ale nie okradat, odrbavat a klamat do oci.
ak si to este neporiesil, tak citrona predaj cez inzerat, nie bazar, ti daju vsade nizku cenu.. a potom si vyber z auto fora alebo chod do DE. ja som riesil auto strasne dlho, po prasknutych nervoch z odrbavacov som siel do DE a vybral si krasku 525dA s original km, original serviskou a som spokojny. a motor? 525d ma mensiu spotrebu a vykon oproti 530d, inak su rovnake, asi aj co sa nakladov tyka.. benzin? fuf, spotreba dost vysoka, naklady zas ale mensie. treba zvazit.:)

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Sobota, 26. Júna 2010, 08:43

Suhlasim tu zo vsetkymi, AAAauto ruky prec od toho.... len tak pre porovnanie, neakych 5 rokov dozadu bracho kupil 325tds, len tak pre zaujimavost chcel vediet ze za kolko by oni mali take, cena bola okolo 220 000 Sk.... na druhy den otec zavolal ze ma take napredaj, davali za neho 100 000 Sk, max 120 000

Takze taky su oni odrbovaci, a celkove RUKY PREC OD VSETKYCH BAZAROV, poznam vela ludi co kupili auto s bazaru a ani jeden z nich nebol spokojny, casom vyslo vela veci najavo a zmluvy maju tak postavene ze pravdy sa nedovolas

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných