... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:Auto na zaklade snimacu klepania zistuje, ze co si vlastne natankoval - teda kvalitu benzinu... podla toho reguluje predzapal aby nedochadzalo k detonacnemu spalovaniu (ak sa mylim ma opravte, benzinom moc nerozumiem)
Je mozne, ze toto vynechavanie a kolisanie sposobuje aj tento snimac...
Treba ten snimac odmerat a ked je zly, tak vymenit.. a podla toho mozes riesit dalej...
alfi666 napísal:Treba pozriet WDS - teda schemy.. tam to byva popisane... ja neviem z hlavy ako sa to meria
a vaha moze mat vplyv na kolisave otacky a aj na vykon... ale na vynechavanie - no to asi nie
alfi666 napísal:Ja osobne som nejazdil na 318i ale podla mna to v nizkych otackach vykon ani nemoze mat... cize ak to taha nad 2500, tak to by mozno este nebol problem...
Tu lambdu neviem naisto, ale keby bola zla, tak ti svieti kontrolka check engine..
Ico2311 napísal:Lenze kontrolka sa ani pri kluci nerozsvieti(ked dam kluc do spinacky a otocim)...moze byt vypalena,ci to nezvykne odpalovat?Alebo ju asi predchadzajuci majitel stikol...
Gobs napísal:mam tiez 318, a do vykonu ide okolo 3000 - 3500ot, ked sa otvori adjuster unit a zacne tlacit viac vzduchu..
tu kontrolku si mozes vyskusat pri teste budikov, ked sa vsetko rozsvieti, aj rucicky si prejdu cely trasu :)
alfi666 napísal:to prve je PDC ak sa nemylim... ja sice PDC mam, ale nesvieti mi to
A to druhe neviem