neviete mi niekto poradit preco ked najdem niekde na predaj podvozok na bmw e30,tak vsade pisu ze sa neda pouzit u verzii 4X4.mam tento model ale typ karoserie je sedan a nie combi..bude mi tam pasovat ten podvozok???
predne tlice na ix su fyzicky kratsie, bezne tlmice zo zadokolky sa nevojdu do McPhersnu na dlzku. Pruziny urobia to, co pise Vrabec. Zadok je pouzitelny z bezneho.
a znizit len zadok neviem co mi to cosi pomoze po stranke stability vozidla na ceste...este jedna otazka:mam doma motor z 5koveho bavoraka 3,5 liter benzinovy tiez ix..bude mi pasovat elektrika z tricky??
E34-ky sa ix robili iba 2,5 motor m50.z coho je ta 3,5?.keby sedela olej.vana z 2.5 na 3,5 tak by to bolo mozne.elektrika sa urobit da.
vana nebude sediet ani ked sa poserete... lebo 3,5 moze byt bud M30 big-six alebo M62 V8... M30 je dlhsi cca 10 cm ako M20 a V8 je hadam jasne kde je rozdiel.
elektrika z M20 pasuje iba na M20
a na zaver, 3,5 ix je mozno tak v snoch, ale v reale nikdy nebola.
preto som bol zvedavi co napise ze z coho ten motor je.urobit by sa to dalo.vyrobit vanu na zakazku a elektrika z plastaka M20 nieje problem zapojit na M30.v cechach je ix-ko z motorom M3