No, B M W e39 530D stoji uz doma
V utorok sa mi roziasnil usmev...rano sme sadli s kamosom do auta a posli do Trnavy,samozrejme pocasie uprsane,ja coraz viac nervozny,kamos v aute nefajci,cas nas tlacil tak viete ake nervy som mal.S kazdym kilometrom sa mi viac potili ruky

.S chalanom sme sa tretli presne na obed,auto na prvy pohlad sadlo,interier tiez az na malicke drobnosti,ktore casom preukladam s mojho neboheho tdsa.Po skuske auta netrebalo nic viac dodat,vyplatil som,odhlasili ho z okresu,chlapik nas este pozval na kavejo k nemu domov,fest v pohode bol a o tretej sme palili domov.Auticko ide nadherne,az som sa celu cestu bal,ako je to mozne,ze aj mne sa podarilo tak dobre kupit auto,ktore je bezchybne v super stave a este aj na oko gustovne

.Po ceste som ho miestami snazil prevetrat,no tazko bolo v tom pocasicku,tak ze pekne,pomali domov na istotu,spotreba 6,2l/100km.

V Ružomberku som aj stretaval niektoreho klubaka,co mi aj blikal,tak pozdravujem
Ked sa vycasi,tak pojdem porobit niejake to foto a rozpisem vam to tu,parametre,co a jak sa ma...