... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
pipo81 napísal:ok pošli tak podla teba stara filcova vložka je horšia ako nova celo plastová z akeho dovodu.
elaxes napísal:Čauko budem potrebovat asi aj ja vymenit ten separator olejovi a mam verziu 100kw 99rok vies mi poradit ako to mam kupit respektive čo ? Aby mi to sedelo a tak ?myslim, že meniť celé je zbytočnosť pokiaľ tá druhá časť nie je poškodená. Celý odlučovač sa skladá z dvoch častí, z membrány a filtra (mal som membránu rozobratú). Pokiaľ nie je deravá, nemeň to. Ale pri rozoberní daj pozor, tie držiaky sú celkom krehké..........Mám doma 100kW '99 a 110kW '04, 320d, a v každom je tento odlučovač iný, resp. filtračné vložky sedia len ten celý plast nie.
Kupoval som to v bmw a cena 44 Eur za ks, takže dosť pálka. Druhý raz už by som kúpil len tú filtračnú vložku. Ale pozor, keď máš 100kW verziu, podľa VIN ti predajú starý typ "plstenej" filtračnej vložky ktorá bola nahradená novšou celopastovou.
Takže, starý typ vložky nekupuj (môj názor) ale zožeň si celoplast, ak chceš pozriem doma číslo dielu, ešte som to na '04 nemenil.........
Kristian1997 napísal:Zbehni do BMW povec ze chces olejovy separator na ten tvoj dany motor a hlavne ze chces uz BEZUDRZBOVY tod vseoni uz budu vedietČauko budem potrebovat asi aj ja vymenit ten separator olejovi a mam verziu 100kw 99rok vies mi poradit ako to mam kupit respektive čo ? Aby mi to sedelo a tak ?