... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
plasky napísal:bmw e36 coupe motor 318is 113kw mam taky zvlastny problem ket som kupoval auto tak som isiel na diagnostyku a vypisalo mi tam snimace klepania 2kusi tak som ich dnes dal lebo tam neboli tak ties som vimenil volnobezny ventyl a ket som nastartoval tak najsor boli niske otacky 600 a ket som pridal tak skapalo a potom nechceli spadnut pod 2tisic nemoze to byt koli tym snimacom klepani ket tam neboli a teras si nato nemoze zviknut motor a radiaca jednotka alebo mam ist na diagnostyku porad te nieco dakujem
plasky napísal:bmw e36 coupe motor 318is 113kw mam taky zvlastny problem. Ked som kupoval auto, tak som isiel na diagnostiku a vypisalo mi tam snimace klepania 2kusy. Tak som ich dnes dal, lebo tam neboli a tak tiez som vymenil volnobezny ventil a ked som nastartoval, tak najskor boli nizke otacky - 600 a ked som pridal, tak skapalo a potom nechceli spadnut pod 2tisic. Nemoze to byt kvoli tym snimacom klepania, ked tam neboli a teraz si nato nemoze zvyknut motor a radiaca jednotka? Alebo mam ist na diagnostiku? Poradte nieco. Dakujem.
plasky napísal:bmw e36 318is 103kw ano vysoké otáčky na volnobehu može to byt koli tym snímačom klepania