... všetko o BMW ...
 Tak som sa rozhodol kupit japonca ved treba vyskusat Mitsubishy Colt 1,5 16 ventil celkom rychle svyzne mal som ho tiez cca pol roka Dalej som isiel do wolksfagenu takze POLO GT taktiez nech mu je zem lahka
 Tak som sa rozhodol kupit japonca ved treba vyskusat Mitsubishy Colt 1,5 16 ventil celkom rychle svyzne mal som ho tiez cca pol roka Dalej som isiel do wolksfagenu takze POLO GT taktiez nech mu je zem lahka  Samozrejme manual
 Samozrejme manual  

...Za tu znacku ta este zeleny nedrbali bo aj ja to chcem neak tak poriesit a namiesto miesta de sa upevnuje dokupit USA listu..A mohol si co to trocha viacej napisat o aute
 ...Za tu znacku ta este zeleny nedrbali bo aj ja to chcem neak tak poriesit a namiesto miesta de sa upevnuje dokupit USA listu..A mohol si co to trocha viacej napisat o aute 
 treba ho nastriekat
 treba ho nastriekat
Kraken napísal:a zadok je jak na tom teraz?

no to je pravda s Mpacket naraznikom to hned lepsie vyzera, neviem aky mas teraz zadny naraznik, ale aspon pokukam na zraze v TO.
  no to je pravda s Mpacket naraznikom to hned lepsie vyzera, neviem aky mas teraz zadny naraznik, ale aspon pokukam na zraze v TO.herri13 napísal:=D> no to je pravda s Mpacket naraznikom to hned lepsie vyzera, neviem aky mas teraz zadny naraznik, ale aspon pokukam na zraze v TO.

compact napísal:jj, v zadu sú už dlhšie moje bývalé oranžády
a ten zadný nárazník dúfam tiež dáš dole...

..No radsej oranzady ako tie Tuzing svetla...A aj ten zadny naraznik radsej origo ako ten co si tam mal..Tod moj nazor...Uz sa to nenosi
 ..No radsej oranzady ako tie Tuzing svetla...A aj ten zadny naraznik radsej origo ako ten co si tam mal..Tod moj nazor...Uz sa to nenosi 
dracik.bmw napísal:No ale este si stale nenapisal o aute stale nic..No radsej oranzady ako tie Tuzing svetla...A aj ten zadny naraznik radsej origo ako ten co si tam mal..Tod moj nazor...Uz sa to nenosi

len tie info trosku chybaju
 len tie info trosku chybaju 
 a bude to polo-M3..
  a bude to polo-M3..