... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:No na toto nemám vysvetlenie.....![]()
![]()
![]()
airbone napísal:Je nato aj origo BMW retrofit kit. Tak isto dokumentacie pri prerabke manual klimy na auto (mam ten EBA dokument doma v anglictine). To vsak pocita s autom, ktore nema klimu vobec, cize treba tam dorabat aj kompresor a par veci okolo toho. Ked si uz klimu mal, tak potom zrejme staci prehodit len panel.
Keby niekto chcel, tak mam doma jeden panel autoklimy z M3 E46 skladom (na predaj ovsem) aj s tlacidlom pre AUC.
borkos napísal:caute pripajam moj nazor, simik pise to co si asi vsetci myslia ze ked je klima mechanicka tak aj vsetko ostatne ovladanie je mechanicke ale zrejme to tak bude iba u starsich rocnikoch kedze swandes ma 2003 a ma to vsetko elektricke iba panel ovladania vyzera, iba vyzera mechanicky ale cuduj sa svete idu z neho kabliky presne take ako pri tlacitkovom panely, zazrak...
borkos napísal:kludne sa ozvi, tiez som na to velmi zvedavy, ze ako to vyzera a ci to pojde na 100 percent...
borkos napísal:no seruste vsetci priaznivci bmw, a teraz babo rad ako to vlastne s tou klimou a celym ovladanim bude, ak sa nam toto podari vyriesit asi sa dame na prerabanie klim na klimatronic hehe...