no tak upravovala sa riadiaca jednotka,zvýšení plniaci tlak turba u 0,5 na 0,9 Bar,vstriekovanie paliva a výfukový systém parametre výkon 533kW-725koní už pri 5500otáčkach a točivý moment 1000Nm už od neuveriteľných 2000ot./min , 0-100 km/h 4.2s a maximálka je 345km/h
zadok je ok, ale predkom som si neni isty...na rozdiel od X6M a X5M tu tie led strasne vadia, na X5 a X6 mi nevadia ale tu biju do oci
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
Tie vseliake ostre zahyby na narazniku vobec nesedia so zvyskom auta. mne to pride cele taky need for speed underground tuzing. uz len chyba zelena farba s cervenym drakom na dverach
Motoricky jak Enterprise dpc Ale vzhladovo no neviem ci by som sa kazde rano pozrel na svoju sedmu s tym ze nadhera Ale pripada mi to ako iba navrh nakresu, dufam ze pritom len zostane.
A este je to twinturbo.....
Naposledy upravil/-a patres v Štvrtok, 25. Februára 2010, 12:32, upravené celkom 1 krát.
Ten predny naraznik je teda bleee tie led diody keby boli ine a hlawne vodorovne tak by som ich prezil ale celokovo sa takyto tuzing k sedme nehodi aspon pre mna, ale na druhej strane ruku na srdce keby mi ho niekto dal no neprotestujem a myslim ze vy tiez nie
skoro vsetci tu nato pcujete.... ten kto pcuje nech si do toho najskor sadne, prevezie sa a posrany odtial vystupi.... a nato ze ma diodovy narazik ktory je spatny si ani nespomenie .....na fotkach je vidiet vzdy cock.....nazivo to je 100 a 1.... ten kto uz soferoval 7er asi pochopil....a pre ostatnych to bude iba nfs tuning ....nepochopim