... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
KOTOMAN BMW napísal:PLS MOZE MI NIKTO PORADIT CO TO MOZE BYT ,KED RANO NASTARTUJEM AUTO SAMOVOLNE ZRAZU PADNU OTACKY A NASLEDNE SA ZVYSIA (TARUKUJU),NIEKEDY MI SKAPE MOTOR.VELMI SA ZVYSILA SPOTREBA BENZINU.BOL SOM NA DIAGNOSTIKE U JEDNEHO ZNAMEHO A VYPISALO MI PO ANGLICKY TOTO:FUEL TRIM BANK 2 :CONTROL LIMIT
FUEL TRIM BANK 2: PERMISSIBLE RANGE EXCEEDED
MISFIRE,CYLINDER 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skoki napísal:pokial ti klesajú a a stúpaju otacky iba za studena tak to bude s najvacsou pravdepodobnostou vanos - oprava nie je nakladna staci objednat repas sadu
hlavne si treba uvedomit, ze si nekupil nove auto v zaruke, pri kupe si treba vsetko dokladne skontrolovat, no aj napriek tomu sa moze stat ze na druhy den sa nieco pokazi,
neznamená to vsak ze to majitel zatajil, jednoducho su to stare auta a kazia sa.
EDIT: co to znamena vysoka spotreba?
jararak napísal:co znamena nemas tazku nohu? pri akych otackach jazdis a pri ako zohriatom motore? kolko ides v jednom kuse mimo mesta? ako rychlo akcelerujes?
ak behas 4-5km na jedno nastartovanie so studenym motorom cez 3 semafory a pohynas sa ako hore opisoval povodny majitel a ked mas chytene vanosove tesnenie tak ta spotreba je akurat.
jararak napísal:co znamena nemas tazku nohu? pri akych otackach jazdis a pri ako zohriatom motore? kolko ides v jednom kuse mimo mesta? ako rychlo akcelerujes?
ak behas 4-5km na jedno nastartovanie so studenym motorom cez 3 semafory a pohynas sa ako hore opisoval povodny majitel a ked mas chytene vanosove tesnenie tak ta spotreba je akurat.