... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
malkin71
Autor témy
Auto: ex e46 320d
Kraj: Trenčiansky

co si myslite o tomto?

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:51

mam zaujem kupit toto bmw http://auto.bazos.sk/inzerat/3046633/BMW-320i-E90.php ...problem je ten ze je v nemecku a dotycny mi ho chce poslat lodnou prepavou. napisal mi ze zaplatim len cenu auta a prepravu hradi on!!! Moc za mi to nezda :? mam strach ze to bude PODFUCK alebo ked mi ho dovezu tak si vzpytaju cash aj za preparavu. a co potom ako s originalitou??? mozete mi poradit a resp. povedat co si myslite o tom? prikladam co mi napisal. dakujem za akukolvek pomoc.

Ahoj,

Auto je stále na predaj a cena je korektný. Auto je v perfektnom stave, bez škrabancov alebo mechanické problémy. Motor beží hladko a ticho. Pneumatiky sú v podstate nové. Interiér je navyše cistá, to bolo velmi dobre udržiavané (non-dym).
Kúpil som auto z Nemecka pre svoju manželku (ona je slovenské), ale auto je v perfektnom stave. Jediným problémom je, že som musel íst s moju prácu v Londýne, Anglicko (vlastne moje miesto), a kvôli financným problémom som sa ho predat.

Nemôžem predat auto vo Velkej Británii, pretože z nemecké auto s volantom na lavej strane. Auto je už v starostlivosti spolocnosti a bude dorucená na Vašu adresu!
môže poslat kdekolvek v Európe 4-5 dni do svojho domova na mojej expence.
To je nemecký automobil s nemeckou registracné papiere (Krátky a Schein) s TÚV a nemeckej dosky císla, tak aj všetky zaplatenej dane, ale nebojte lodná spolocnost Vám pomôže k registrácii vozidla na svoje meno.

Budem používat úschov Dopravný podnik dodávat autá na Vašu adresu v krátkom case. Prosím, napíšte mi, ak máte záujem. Budem platit dan, takže v podstate námornej budete musiet platit len za cenu auta.
Používam on-line tlumocník cítat a písat slovencina. Ak hovoríte anglicky prosím, písat anglicky.

Dakujeme vám
EX e46 320d , aktual e46 323i

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Re: co si myslite o tomto?

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:33

malkin71 napísal:
mam zaujem kupit toto bmw http://auto.bazos.sk/inzerat/3046633/BMW-320i-E90.php ...problem je ten ze je v nemecku a dotycny mi ho chce poslat lodnou prepavou. napisal mi ze zaplatim len cenu auta a prepravu hradi on!!! Moc za mi to nezda :? mam strach ze to bude PODFUCK alebo ked mi ho dovezu tak si vzpytaju cash aj za preparavu. a co potom ako s originalitou??? mozete mi poradit a resp. povedat co si myslite o tom? prikladam co mi napisal. dakujem za akukolvek pomoc.

Ahoj,

Auto je stále na predaj a cena je korektný. Auto je v perfektnom stave, bez škrabancov alebo mechanické problémy. Motor beží hladko a ticho. Pneumatiky sú v podstate nové. Interiér je navyše cistá, to bolo velmi dobre udržiavané (non-dym).
Kúpil som auto z Nemecka pre svoju manželku (ona je slovenské), ale auto je v perfektnom stave. Jediným problémom je, že som musel íst s moju prácu v Londýne, Anglicko (vlastne moje miesto), a kvôli financným problémom som sa ho predat.

Nemôžem predat auto vo Velkej Británii, pretože z nemecké auto s volantom na lavej strane. Auto je už v starostlivosti spolocnosti a bude dorucená na Vašu adresu!
môže poslat kdekolvek v Európe 4-5 dni do svojho domova na mojej expence.
To je nemecký automobil s nemeckou registracné papiere (Krátky a Schein) s TÚV a nemeckej dosky císla, tak aj všetky zaplatenej dane, ale nebojte lodná spolocnost Vám pomôže k registrácii vozidla na svoje meno.

Budem používat úschov Dopravný podnik dodávat autá na Vašu adresu v krátkom case. Prosím, napíšte mi, ak máte záujem. Budem platit dan, takže v podstate námornej budete musiet platit len za cenu auta.
Používam on-line tlumocník cítat a písat slovencina. Ak hovoríte anglicky prosím, písat anglicky.

Dakujeme vám
ze predam ti moje ale najprv mi posli 10000 ecek :D ty si any auto nevidel a chces ho kupit?Jako sranda popici...pozri si autobazar.eu a hore je kolonka OJEBAVACI

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:36

Na mna to posoby tak ako pekna namotavka od cloveka co je tu na slovensku ,a hra sa na nemca pracujuceho v anglicku....samoztny inzerat na Bazos.sk hovori za vsetko plus bydlisko Bytca a SK telefonne cislo.
Platit treba vopred? Ak ano, tak je to jasne...

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:37

jasne, uz sa to tu riesilo.. netreba naletiet a hlavne neposielat ani cisla uctov ked bude pytat, nie to este nejake penaize.. pozor na taketo ponuky :!:
F11 525d
E70 35d

Pepe
Auto: bembo

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:40

Maximálne podozrivé.

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:41

Co si o tom myslíme? Že to je pekny ojeb...ach jo, prečo slováci vždy pozerajú po najlacnejších autách??? ](*,) ](*,) ](*,) Bohužial, vždy asi predáva na Slovensku cena...nič viac!
BMW E46 - 320d - červená

malkin71
Autor témy

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:55

divne je to ze ma slovenku zenu ...zije v nemecku... robi anglicku a ma cisto TALIANSKE meno so slovenskym mobilnym cislom. Mna to hovadsky zaujalo tak som to sem hodil.

malkin71
Autor témy

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:57

malkin71 napísal:
divne je to ze ma slovenku zenu ...zije v nemecku... robi anglicku a ma cisto TALIANSKE meno so slovenskym mobilnym cislom. Mna to hovadsky zaujalo tak som to sem hodil.
a peniaze chce az ked auto sa doruci na adresu kupujuceho .... OJEB PODLA MNA

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 15:03

malkin71 napísal:

moja sesternica chodi s cechom, ktory je z nemecka a ziju spolu v cine :D to myslim vazne

ze nechce peniaze to tvrdi teraz, ked sa dohodnete na poslani, tak zacne, ze je to drahe a ze chce zalohu, preto ze ho uz odrbali
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 15:21

Zabudni, riesi to aj Slovenska Policia, mozes ich poziadat o zoznam podozrivych mozno ti potvrdia to cislo.. aj ked teraz si spravit nove cislo samozrejme neni problem ...

snoo
Kraj: Košický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:34

http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... no=Adriano

myslim, ze inzeraty tohto uzivatela ti povedia svoje ;)
najprv blava potom bytca..
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

baagoo
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:37

když ho chce prodat tak mu napiš že máš zájem kde auto stojí nech ti pošle kontakt kdo má na starosti prodej že ho chceš videt předtím než to zaplatíš a uvidíš co bude dál ale podle mně se neozve a hlavně nevím jestli je cena 8000e adekvátní v stavu vozu kdyby ho chtěl prodat rychle že potřebuje peníze tak věř v německu je tolik handlířů který mu za to ty peníze dají až dost,ale možná to tak bude dnes je totiž vše možné.kdyby náhodou ti poslal adresu a bylo to někde poblíž kde se pohybuji v DE rád se tam stavím a kouknu na ten zázrak

Mr.S
Kraj: Košický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:40

Na mobile.de a ostatnych serveroch takto ojebuju uz niekolko rokov, ale asi sa im dari, ked stale najdu prilis naivnych kupcov... co si myslia, ze kupia dane auto za polovicnu trhovu cenu =D> :mrgreen:
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

baagoo
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:48

no přesně to je ono at chce od něj adresu a tel. sám jsem zvedavej jestli mu vůbec zvedne tel.

paca

Nedeľa, 14. Februára 2010, 19:20

nechápu lidi, co se na tohle nachytají :roll: za tyhle prachy se prodávají tak e46 po faceliftě :wink:
Obrázok
e36 320i convertible

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných