... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
malkin71 napísal:ze predam ti moje ale najprv mi posli 10000 ecekmam zaujem kupit toto bmw http://auto.bazos.sk/inzerat/3046633/BMW-320i-E90.php ...problem je ten ze je v nemecku a dotycny mi ho chce poslat lodnou prepavou. napisal mi ze zaplatim len cenu auta a prepravu hradi on!!! Moc za mi to nezdamam strach ze to bude PODFUCK alebo ked mi ho dovezu tak si vzpytaju cash aj za preparavu. a co potom ako s originalitou??? mozete mi poradit a resp. povedat co si myslite o tom? prikladam co mi napisal. dakujem za akukolvek pomoc.
Ahoj,
Auto je stále na predaj a cena je korektný. Auto je v perfektnom stave, bez škrabancov alebo mechanické problémy. Motor beží hladko a ticho. Pneumatiky sú v podstate nové. Interiér je navyše cistá, to bolo velmi dobre udržiavané (non-dym).
Kúpil som auto z Nemecka pre svoju manželku (ona je slovenské), ale auto je v perfektnom stave. Jediným problémom je, že som musel íst s moju prácu v Londýne, Anglicko (vlastne moje miesto), a kvôli financným problémom som sa ho predat.
Nemôžem predat auto vo Velkej Británii, pretože z nemecké auto s volantom na lavej strane. Auto je už v starostlivosti spolocnosti a bude dorucená na Vašu adresu!
môže poslat kdekolvek v Európe 4-5 dni do svojho domova na mojej expence.
To je nemecký automobil s nemeckou registracné papiere (Krátky a Schein) s TÚV a nemeckej dosky císla, tak aj všetky zaplatenej dane, ale nebojte lodná spolocnost Vám pomôže k registrácii vozidla na svoje meno.
Budem používat úschov Dopravný podnik dodávat autá na Vašu adresu v krátkom case. Prosím, napíšte mi, ak máte záujem. Budem platit dan, takže v podstate námornej budete musiet platit len za cenu auta.
Používam on-line tlumocník cítat a písat slovencina. Ak hovoríte anglicky prosím, písat anglicky.
Dakujeme vám
malkin71 napísal:a peniaze chce az ked auto sa doruci na adresu kupujuceho .... OJEB PODLA MNAdivne je to ze ma slovenku zenu ...zije v nemecku... robi anglicku a ma cisto TALIANSKE meno so slovenskym mobilnym cislom. Mna to hovadsky zaujalo tak som to sem hodil.
malkin71 napísal:divne je to ze ma slovenku zenu ...zije v nemecku... robi anglicku a ma cisto TALIANSKE meno so slovenskym mobilnym cislom. Mna to hovadsky zaujalo tak som to sem hodil.