... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

pisinko
Autor témy
Kraj: Žilinský

Chcem si kupiť X5 3,0d

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:26

Caute chalani. chcel by som si kupiť x5 3,0d, rocnik 02/03 tak nejako, automat.
vedel by mi niekto poradit o tomto aute co sa tyka rozdielu automat/manual, servisovanie, spolahlivosti či ma niekto s tymto auto skusenost a co na to hovori. Budem vadčny za každu radu. diky

Užívateľov profilový obrázok
xdrive1110
Auto: bmw X5 3.0d
Kraj: Banskobystrický

Re: Chcem si kupiť X5 3,0d

Streda, 17. Februára 2010, 00:14

bmw X5 s facelisftom E53ak sa nemylim je najspolahlivejsie bmw... a 3,0d je uzasny motor pretoto auto, a s automatom chybu neurobis,skorej si pomozes,lebo automat ma softwer ktory zabranuje aby si poskodil motor,co u manualu neexistuje nieco take, ale treba davat pozor,ako sem uz niekto pisal,ak si kupis zlu x5ku je to model, ktory dokaze polozit financne aj silnejsieho jedinca,ale ked si kupis poriadny kusok,nebudes mat ziaden problem, spotreba u automatu je tak kombinovana po meste vatsej casti 10,11litrov, mimo kludne 8,9 ked niesi slimak.. nieje to nic strasne ta spotreba,manula ma urcite mensiu o liter,mozno liter a pol..ale ten automat stoji zato..no ale podla mna ak by si riesil spotrebu,rozhodne to nieje auto pre teba...,podla mojho by som nekupil X5ku bez automatu,lebo je to luxusne auto a na manuale radit s 2,1tonovym kolosom,to bude hadzat stebou,nedokazes tak preradit ako elektornika.to ani necitis,je to proste senzacne auto,a taka pikoska,ak ti dakto bude trepat ze v terene nic nevidrzi,tak ho nepocuvaj,my mame doma X5 tu akciovu 2006 vyrobila sa ten tyzden co sa vyrobila posledna X5ka ktora isla do muzea bmw... to auto co dokaze v terene,vela ludi krutilo hlavou!!!to som si ani ja nemyslel ak mam pravdu povedat, ak by si presne potreboval s niecim poradit,kludne mi napis,ja mam vela info o X5 a skusenosti,rad ti pomozem

pisinko
Autor témy
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Februára 2010, 09:07

no tak to mas pravdu ze chcem automat i ked radit 2 tonove auto neni problem jazdil som na kamione ale to nemozem porovnavat lebo x5 je x5. ked som prvy krat sedel v automate som si pomyslel kto len toto vymyslel. mieco genialne. ako si hovoril ze elektronika to dokaze ovela lepsie. no aj som rozmyslal ze ked auto niekomu poziciam budem vediet ze to auto pojde ako chce ono hlavne co sa tyka radenia rychlost,i nebude ho zbytocne vytacat alebo dusit v tom sa mi strasne automat paci. viezol som sa s kamosom co ma tiež x5 ale manual a ked som videl ako radi tie rychlosti...tvrdo a bez citu...ako na traktore vravim si no chuda prevodovka. neviem mozno ze sa mylim.
no a aky je ten zly model x5? vies aj nieco blizsie mesiac, rok? sa tu uz pisalo ze rocnik 03 su tie kazove.
skus pozriet na toto http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-x5-3-0d-772977
zatial dik

xdrive1110
Auto: bmw X5 3.0d
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 19. Februára 2010, 19:16

no ktej kazivosti,tak jasne ze sa par X5 mohlo pokazit ale verim tomu ze tam bol urcite podiel majitela,urpimne si povedzme poznas aj ty takych ludi ako si napisal co s autom chodia ako s traktorom a stane sa ze daktore to nevidrzi,,a po dalsie,ked citam aj toto forum tak co tu ludia popisu s prepacenim k.k.tiny to snad ani nieje mozne, Jedna babka povedala..doslova a pekne sprostosti,samozrejme mas aj kus co sa nepodari,ale to musis mat smolu =(..ale ako som povedal X5 ky najspolahlivejsie bmw a ked sa staras a ani sa nemusis vela starat... je to ozaj perfektne auto hlavne co sa tyka vyuzitelnosti,chata,zima,teren,dovolenka,partia,prenos materialu,odtah..mohol by som pokracovat takto dlho... a k poziciavani auta? boha to je vec ktorou si musis byt na 1000000000percent isty osobou komu to pozicias lebo mas jebakov just proste co ked pozicias aj kamaratovi,zajde za roh a naschval ti tomu sibe a aj koli otmu ked kolkokrat to nieje ani jeho nafta,nase sa vyhradne nepoziciava [-X ako som pisal,je to auto z posledneho tyzdna produkcie,vyrobene september 2006... a je to nadherny kus,a ziadnemu debilovi nedam ten krasny kusok za tie nekrestanske peniaze do ruk,lebo nebolo vobec lacne,islo skorej oto ze ak mas srdce pre tento model tak si si ho kupil....ale vidno ze sa ponahlali uz pri vyrobe a mali toho vela,lebo lem okolo panelu strechoveho nebol dokonceny musel som to doma =) a este mam tazke srdce nato ze dacim zasrali skrinku pred spolujazdcom...inac je vsetko super.... vyroibla sa ich nieco cez 650tisic a v roku za posledne dva roky sa ich vyrobilo raz tolko ako za 7.... 8) ja len tolko z dejepisu,ja to auto milujem a znacku bmw

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 24. Februára 2010, 03:41

x5 je kocar.... kup si radsej e60, aj ked v x5ke sa na tej mohutnej laktovej opierke v pohode dobre pokrajat slanina a cibula...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných