... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
pipo81 napísal:ma tu niekto skúsenosti prisadami do nafty mohli by ste poradiť nejakú kvalitnú prísadu čo dobre premazava čerpadlo a trysky
pipo81 napísal:ma tu niekto skúsenosti prisadami do nafty mohli by ste poradiť nejakú kvalitnú prísadu čo dobre premazava čerpadlo a trysky

pipo81 napísal:prečo pri každom tankovaní je take doležité

Olo* napísal:Ja som tiez uvazoval o aditive...ale cital som tu ze bmw neodporuca liat aditiva do nafty,takze neviem...
 A čo v BMW je iné čerpadlo a iné vstrekovače ako je v ostatných autách ?
 A čo v BMW je iné čerpadlo a iné vstrekovače ako je v ostatných autách ?luky2208 napísal:BMW ho neodporuča lebo v nemecku je uplne iná nafta ako u násA čo v BMW je iné čerpadlo a iné vstrekovače ako je v ostatných autách ?
Olo* napísal:To som nepowedal,ja hovorim co som tu cital takze tak,ja by som rad vedel ci to tam mozem spokojne dat alebo nie...
luky2208 napísal:Spokojne to tam davaj pri každom tankovaní. Určite tomu neublížiš.
Čerpadlá a vstreky vyrábajú firmy ktore adytíva odporučaju.

... co to vlastne stoji??.. uz samotny ten nazov Castrol musi stat kopu
 ... co to vlastne stoji??.. uz samotny ten nazov Castrol musi stat kopu  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

alfi666 napísal:ja aditiva nedavam... co to vlastne stoji??.. uz samotny ten nazov Castrol musi stat kopu