... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard

Z3M coupe napísal:BMW Z3 coupe r.v.1999 povodne 2,8 momentalne prestavba na Z3 M.
t.z. kolesa napravy motor s50 b32 M vyfuk brzdy a skoro vsetko co k tomu patri
 ja osobne by som do 1.8 urcite nesiel spotrebu budes mat rovnaku ako utej 2.2 a vykon uplne niekde inde a co sa tyka vanosu tak to je individualne napr moja 323i mala 310000km a nemala vobec problem z vanosom na 2.8 takisto vobec ziadny problem ale Na Mku je nabehane 130000 a teraz som musel repas vanosy ale to je zase troska o inom.Na 2.2 by som sa tych Vanosou nebal
  ja osobne by som do 1.8 urcite nesiel spotrebu budes mat rovnaku ako utej 2.2 a vykon uplne niekde inde a co sa tyka vanosu tak to je individualne napr moja 323i mala 310000km a nemala vobec problem z vanosom na 2.8 takisto vobec ziadny problem ale Na Mku je nabehane 130000 a teraz som musel repas vanosy ale to je zase troska o inom.Na 2.2 by som sa tych Vanosou nebal  a co sa tyka transplantacie tak motor je z e36 cabrio 3.2 r.v.1999 bolo tam par orieskov ale celkom v pohode silenty sedia tento motor sa tam origo daval takze miesto tam je.a do 2.2 narves 2.8 v pohode.Tak nech ti to vyjde a dufam ze sem hodis potom nejake foto sme zvedavy.lebo zatial to vyzera ze tu mame Ztka len ja a duplo neviem kde su ostatny
  a co sa tyka transplantacie tak motor je z e36 cabrio 3.2 r.v.1999 bolo tam par orieskov ale celkom v pohode silenty sedia tento motor sa tam origo daval takze miesto tam je.a do 2.2 narves 2.8 v pohode.Tak nech ti to vyjde a dufam ze sem hodis potom nejake foto sme zvedavy.lebo zatial to vyzera ze tu mame Ztka len ja a duplo neviem kde su ostatny  lebo viem ze ich je tu ovela viac.
  lebo viem ze ich je tu ovela viac.
 , takze som jazdil iba podla pocitu... zamyslel som sa a asi si este pockam na tu pravu Z3ku.
 , takze som jazdil iba podla pocitu... zamyslel som sa a asi si este pockam na tu pravu Z3ku. nerozmyslal si nad nejakou zo zahranicia? Keby ze ti mozem poradit ked chces 6valec tak sa pozeraj po 2.8 alebo 3.0
 nerozmyslal si nad nejakou zo zahranicia? Keby ze ti mozem poradit ked chces 6valec tak sa pozeraj po 2.8 alebo 3.0 

Duplo napísal:Momentalne je obute na zimnych gumach a diskoch. V lete ide na dvojdielne BBS RX II z M5 E39.
konik napísal:
Z3 ma standardne vascie ET 37-39 tusim, E39 ma mensie ET20 to znamena ze koleso je vlastne vysunute o cca 2cm von co je sice zataz na poloos ale zase vecsia stabilita
- otazka znie netrci to moc do blatnikov? nesucha pri rajde alebo pri prepruzeni?
pohravam sa s myslienkou kupit si na zimne gumy dake disky z E39.

ale my sa asi pozname ze? ci nie? aka je to motorizacia 1.9?
  ale my sa asi pozname ze? ci nie? aka je to motorizacia 1.9?