... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
RomanC
Autor témy
Auto: E39 530dA touring
Kraj: Košický

MKIII Navi - correct dest. guidance not possible

Štvrtok, 14. Januára 2010, 05:18

Zdravým Vás

Nevie mi niekto poradiť , čo je s mojou navigáciou ? Používam CD mapy 2009.1 východná europa , na navigácii MK III (16:9) ,software verzia 3-1/63 v E39 . Keď som používal staršie mapy 2008.1 ,tak všetko frčalo v poriadku iba pokrytie bolo ubohe , preto som upgradoval na verziu 2009.1 . Po výmene máp my na obrazovke na mape niekedy vypisuje correct dest. guidance not possible . Navigácia z bodu A do bodu B funguje normálne ,ale niekedy si myli presne zameranie na ulicu po ktorej sa pohybujem a zafixuje polohu vedľajšej ulice ,ktorá je rovnobežná z mojou ulicou .
Neviete čo to môže byť . Skušal som hladať prispevok na tuto temu ,ale nemohol som najsť žiadne informacie.
Za každu radu vopred ďakujem .

duli
Auto: BMW 320d 110 kW
Kraj: Trnavský

Re: MKIII Navi - correct dest. guidance not possible

Sobota, 16. Januára 2010, 17:29

correct dest. guidance not possible ...tato hlaska mi vyskoci tiez ked som na nezdigitalizovanej casti mapy. Ulice na mape sice su vyznacene, ale navigacia ich neberie ako cestu (skor iba ako mapovy podklad). Napr. v Hlohovci pozna nazov kazdej ulice, ale len hlavny tah a este par vedlajsich tras berie ako cestu. A kedze nevie na akej ceste sa nachadza, nevie ta ani spravne navigovat. Tipujem, ze na hlavných tahoch sa ti to nestava.

Užívateľov profilový obrázok
RomanC
Autor témy
Auto: E39 530dA touring
Kraj: Košický

Re: MKIII Navi - correct dest. guidance not possible

Utorok, 19. Januára 2010, 12:27

S hlavnými ťahmi maš pravdu ,že sa to nestava , väčšinou sa to stava na na nových cestách ,ktore neboli zmapovane na mapách 2008.1. t
Takže môžem byť spokojný,navigačný funguje, je to iba chyba nezdigitalizovanych ciest na CD 2009.1 mape .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných