... všetko o BMW ...
myroslav napísal:ak mozem, tak pripojim aj svoj nazor, E90 mi az tak nevadi, predok super, no zadok onicom, F01 zadok celkom slusny, predok totalny grrrrrc - tie ladvinky, to akokeby chceli napodobnit nove audiny a predlzili prednu masku a co sa tyka F10, tak konecne vykupenie a auto ktore vyzera neskutocne prepracovane, jeden z najkrajsich modelov v historii, povedal by som ze z novych modelov jednoznacne najkrajsie - pripada mi to ze sa konecne spametali v BMW...
myroslav napísal:ak mozem, tak pripojim aj svoj nazor, E90 mi az tak nevadi, predok super, no zadok onicom...
jararak napísal:mysiak +1
vcera sme sa so snoopikom vyvalali jak v novej 7, tak v 3er, v 1er ale kukli sme aj 5gt, jedno vecsi humus a kentus, ani v jednom som sa nejako necitil ako v bmw. kde ma byt ta radost z jazdy ked sa mi nepaci uz posed, to rovno sadnem na rebrinak a pustim sa z brezka. idem hladat radsej nejaku e30 alebo e34, bodka.
jararak napísal:mysiak +1
vcera sme sa so snoopikom vyvalali jak v novej 7, tak v 3er, v 1er ale kukli sme aj 5gt, jedno vecsi humus a kentus, ani v jednom som sa nejako necitil ako v bmw. kde ma byt ta radost z jazdy ked sa mi nepaci uz posed, to rovno sadnem na rebrinak a pustim sa z brezka. idem hladat radsej nejaku e30 alebo e34, bodka.
jararak napísal:Ja som nepovedal ze sa mi v nej sedelo zle, ale ad1 nemam zatim nato aby som take auto uzivil
ad2 je tam kopec prvkov oddrbanych, nedotiahnutych, proste v bmw sa to podla mna nenosi.
ano som naozaj spokojny so sedenim v e36, to uz v e90 asi nezazijes :)