zdar,
potrebujem radu, cez vikend som riesil webasto na svojom aute /525d, 2002/, nuloval som kvoli nemu pamet zavad a popri tom som chcel zrusit zamykanie pocas jazdy. Robil som cez CS, predtym furt bezproblemov, teraz vask pocas kodovania modulu nejak zmrzla komunikacia a musel som to ukoncit. Znova som spustil, uz to preslo korektne, takze vsetko vyzeralo ok... Ale, nasledne som zistil ze pri uzamknuti auta mi bliknu smerovky co potesilo ale zdalo sa mi to divne kedze to cez CS nastavit neide... Tukol som do packy dialkovych a tam funkcia "follow me home", na pol minuty cca... fajne, potesi, ale divne ze normalne to cez CS nastavit neviem...
A potom to prislo, ked som doma auto odomykal, otvorilo to aj sklo na 5-tych dverach /kombi/. To uz ma tak nepotesilo

.Takisto ked je auto odomknute tak spinac na tom skle nereaguje, neda sa otvorit normalne. A pocas jazdy svieti na bc chyba "door open"... V pameti zavad je chyba "passengers door modul faulty" ktora predtym nebola. Takze predpokladam ze ked to komunikovalo a zmrzlo, nechtiac to kdesi cosi zapisalo, nakodovalo ze tam nieje sklo ale dvere alebo neviem... Normalne nakodovanie cez CS prejde korektne ale bez vplyvu na toto...
Kde presne su tieto udaje ukladane?
Co treba nakodovat do tovarenskej podoby, pripadne kto to vie urobit kdesi blizko PP, KK, PO?
Pripadne akym nastrojom to viem dat dokopy? ...rozmyslam rozsirit domaci diagnosticky park...