... všetko o BMW ...

BMino napísal:no je to skor vec vkusu, predfacevse modely boli prve, cize sa este obcas nasli nejake muchy
tie motory, ak chces 318i a ma to motor 1,9 M43, tak skor skus pozriet 320i, urcite bude spolahlivejsia a spotreba bude skoro rovnaka

PreludeH napísal:Ja som mal 323i E46 pred FL (1998) a dlhe trate (chorvátsko a späť) a pod. sa dali aj za 6,5 litra ale na 98 oktánovom benzíne. Nikdy som na tom nejazdil ako prasa, a po meste (košice) som mal priemer 8,5. Tým nechcem povedať že sa nedá jazdiť za 12! Ale určite by som volil 6 valec. Auto som predával keď malo 221.000 km a pokazil sa iba mechanizmus otvárania okna voďiča!
 Wow, no už asi som pomaly aj ja presvedčený, že vezmem nejaký šestivál, asi 320i.
 Wow, no už asi som pomaly aj ja presvedčený, že vezmem nejaký šestivál, asi 320i.

Giorgio G napísal:
P.S.: Viem, že tie 6-valce sú stavané na 98-oktánový benzín. Ale predpokladám, že sa dajú dlhodobo prevádzkovať aj na 95-tke, len možno s nižším výkonom a vyššou spotrebou,nie?

Inscene napísal:eee!! 330i je stavana na 98roz