... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
mabulko_123 napísal:Ahoj. Pred nedavnom som menil oblozenie, ktouce a natrel strmene a prasata (boli cele od hrdze) . Ponasadzoval som vsetko spat. Prava zadna brzda mi ale pri jemnom brzdeni piskala. Chcel som to dnes po nejakom case dat dole a znova nasadit, lebo som sa domnieval, ze mozno som to dal jemne nasikmo predtym co sposobovalo to piskanie, ale urval som obe sroby co su na ten imbus 7 co drzia prasata. Asi sa to hrialo a zapieklo, oslabilo a ja som to normalne zlomil a zavit mi zostal v tele strmena. Vie mi niekto prosim poradit ako to odital teraz dostanem von? Premyslal som nad odvrtanim v strede tenkym vrtakom, ale to nevim ci tej srobe pomoze. Dakujem.
Jannci napísal:su take vyberaky na ulomene sroby. da sa to aj kupit v obchode s naradim. ked nepomoze to, tak to budes musiet cele vymenit
Jannci napísal:alfi: neviem si predstavit, ako to bude varit. ten srob ma priemer okolo 9mm (kedze imbus je 7) jestli tam ma len zavit, tak to bude priemer okolo 7mm takze tycka musi byt s priemerom do 3 mm, aby si mal priestor na zvar a to nehovorim este o hrubke elektrody.