No moj príbeh začína cca pred dvomi rokmi ked priatelka odovzdala svoje firemne autíčko a odišla na materskú dovolenku..
dovtedy som ani nepremýšlal o svojom vlastnom vozeníčku
kedže sme ostali bez auta začal som čoraz viac pozerat inzeraty a pokukavat po roznych značkách,ale ani raz by ma nenapadlo že budem mat BMW
najskor to bolo Volvo koli tomu že sú známe svojou bezpečnostou,len nejak mi nesedel interier,proste sa mi nepačil.. a druha vec bol finančný strop..
bola na rade Audina,aj som bol zopár kuknút,ale tiež mi nesedela,tak som pátral dalej a narazil som na e36..
podla mna to auto má nadcasovy design a o interieri ani nehovorím,ale prvý kúsok bol v dezolátnom stave ale to ma neodrádzalo a hladal som dalšiu.. a po niekolkych telefonatoch som sadol s kamaratom do auta a siel kuknut (mojho budúceho tatoša)
bol novembrovy podvačer a velmi sychravo a ked sme dorazili na dane miesto čakal nás občan tmavšej pleti a stál pri čiernom BMW hned mi padlo do oka a povedal som si "toto auto musím mat"
318i r.v.93
a stalo sa hoci bolo zdevastovane a vela vecí nefunkčných sadol som don a ufujazdil čo najskor preč,lebo občan očividne auto slubil viacerym ludom a asi boli nanho dost nasratý
autíčko som si porobil podla svojich predstav..
Nové čalúnenie,vytepovanie atď ,atď...
proste slúžilo pre celú rodinu
len časom sme sa nejako donho nezmestili a začalo tam odchádzat čoraz viac súčiastok,kedže je to už starši ročník,rozhodol som sa pre niečo väčšie a kukal som hlavne zahraničie,lebo bolo velmi malo peniažkov..
a našiel som v januari tohto roku v Nymburku (CZ)
krásavicu za neskutočne malú sumu...
mal som kamarata v Prahe ktory to bol kuknut a po jeho slovach ze auto je v slusnom stave,interier zachovaly,som hned zhanal odvoz do Nymburku
po dohovore s predavajucim tentoraz občan s ruskym prízvukom,pre ktoreho nič nieje problem citujem ( "što kde je problem?)
sme prišli do bazaru kde stalo moje terajšie auto..
hoci nenaštartovalo skrz bateriu,po naskočeni som sa bol povozit a bol som uchvatený s výkonom a tichostou..
nič nebúchalo a išlo proste krásne,hned som si ho bral domov...
sice s malými problemami ale nakoniec som ho prihlasil a neviem sa ho nasýtit..
už prešlo drobnymi úpravami a bežnymi servisnymi prehliadkami..
montáž AE
nová bateria
mračítka,mne sa to proste páči
fólie
17" kolesá,miesto 15"
DVD + dva 8" LCD
Plasma budíky
olej,tyčky stabilizátora
a zreparovanie klímy,kedže nešla.. ale už ide...
ešte nejake fotečky e36 a e39