... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

M3-mt
Autor témy

e39 530D nevypinaju smerovky

Nedeľa, 30. Augusta 2009, 18:03

nazdar,potrebujem pomoc,nevypinaju mi smerovky,bude to asi len daka mechanicka porucha,stretol sa s tym uz niekto? dakujem

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Re: e39 530D nevypinaju smerovky

Nedeľa, 6. Septembra 2009, 18:52

čo to znamená? ktorá strana?

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 6. Septembra 2009, 21:33

co tak skusit rozobrat kryt okolo volantu a pozriet ci to je vyskocene, alebo zlomene?

jankaE39
Auto: bmw 530D e39
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 4. Júla 2011, 18:46

ahoj viem ze to uz bolo davno ale my sme sa stretli teraz s niecim podobnym...v com bol problem u teba prosim ta? :?

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Utorok, 5. Júla 2011, 12:47

Ak blikaju smerovky stale (aj pri vypnutom kluci) a popritom svieti napr. aj zadna hmlovka a spiatocka, tak je problem v module svetiel.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

gatmicka
Auto: BMW 530d

Štvrtok, 10. Mája 2012, 20:59

Ja mam podobny problem ale pri odomykaní auta, musim ho viac krat zamknut a znovu odomknúť aby prestali blikať. Ak to urobím ručne že ich vypnem tak sa mi samovolne zapinajú už pri naštartovanom aute, takže musím zastaviť a znovu zamknúť a odomknúť. Klúč som skúšala aj spárovať čo mi urobilo ale toto blikanie pri odomykaní neprešlo:-( budem vdačná za každú radu :-)))

gatmicka

Utorok, 15. Mája 2012, 17:37

Nikto mi nevie pomoct? :cry:

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61

Štvrtok, 17. Mája 2012, 15:19

gatmicka napísal:
Ja mam podobny problem ale pri odomykaní auta, musim ho viac krat zamknut a znovu odomknúť aby prestali blikať. Ak to urobím ručne že ich vypnem tak sa mi samovolne zapinajú už pri naštartovanom aute, takže musím zastaviť a znovu zamknúť a odomknúť. Klúč som skúšala aj spárovať čo mi urobilo ale toto blikanie pri odomykaní neprešlo:-( budem vdačná za každú radu :-)))

je v tom aute alarm???? pri otváraní ti akusticky zahlási že sa odomklo dvoma slabšími pípnutiami ??? u mňa to robí v spojení s alarmom. len mne to ešte pípa k tomu - pomáha len odpojiť baterku a je to ok, alebo pri odomknutí auta 2x prerušovane odpojiť baterku a nemalo by sa to spustiť.

je to dočasné riešenie - cez víkend idem robiť diagnostiku tak uvidíme čo to je v mojom prípade, dám vedieť.

P.S. Niekde tu na fóre som ešte čítal radu, že skúsiť odomykať kľúčom manuálne v spojení, že mať stlačené na diaľkovom ovládaní odomknutie. Neskúšal som zatiaľ. Možno pomôže.

gatmicka

Utorok, 22. Mája 2012, 10:03

myslim ze je ale odpojili sme ho inak hucal. tak daj vediet ako si dopadol na diagnostike

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 22. Mája 2012, 11:14

smerovky/pipanie, 100 moznosti ako to nastavit, takze na toto sa neviazte, ked chceste da sa tak ze pri odomknuti ti bude blikat lava predna hmlovka a 100 krat zapipa auto, takze toto nieje smerodajne.
ano, odpojit alarm lebo huci, to je to prave riesenie, myslis, ze ked teraz nehuci, nemoze sa to prejavovat inac? skusim dat hint - blikaju vystrazne a pritom ti to vnutry nijako nehlasi, prestane to po tom co zamknes a odomknes auto
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ketxup

Utorok, 22. Mája 2012, 14:01

jararak napísal:
smerovky/pipanie, 100 moznosti ako to nastavit, takze na toto sa neviazte, ked chceste da sa tak ze pri odomknuti ti bude blikat lava predna hmlovka a 100 krat zapipa auto, takze toto nieje smerodajne.
ano, odpojit alarm lebo huci, to je to prave riesenie, myslis, ze ked teraz nehuci, nemoze sa to prejavovat inac? skusim dat hint - blikaju vystrazne a pritom ti to vnutry nijako nehlasi, prestane to po tom co zamknes a odomknes auto

u mňa to nie je želaný efekt, niekedy (spravidla ráno prvé a potom s odstupom času druhé otvorenie nesignalizuje (2x tichúčko pípne, bliknú smerovky a je otvorené, ale potom každé ďalšie odomknutie spustí alarm). ja riešim to, že alarm niečo aktivuje pri odomknutí - nie je to pravidelné, v minulosti pomenej, teraz už skôr výnimočne sa odomkne bez pustenia alarmu. neviem - ja si ten pocit, keď idem do svojho auta, dám odomknúť a spustí sa alarm a každý naokolo sa díva ako na zlodeja by som si veľmi rád odpustil).

jararak

Utorok, 22. Mája 2012, 18:32

diag zisti ktore cidlo bolo podrazdene
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

ketxup

Utorok, 22. Mája 2012, 21:09

jararak napísal:
diag zisti ktore cidlo bolo podrazdene

v akom softe mi to zobrazí???? môže to byť, že jedny dvere sú bez elektrického ovládania okna (nabúrali mi pôvodné a teraz tam mám manuálne)

gatmicka

Streda, 23. Mája 2012, 07:51

Jarabek, pri odomykani auta dialkovym mi zablikaju smerovky ako keby signalizovali ze sa odomklo auto ale potom neprestanu, tak isto mi blika aj vo vnutry vystrazny trojuholnik. Musím znovu zamknut auto a drzat zamykanie o nieco dlhsie(smerovky stale blikaju) potom ked odomknem tak prestanu blikat. Niekedy to nepomoze a musim zamknut aj dva-tri krat aby prestali blikat. Ak by som urobila to ze pridem k autu odomknem auto(hovorim stale odomykani dialkovým a smerovky blikaju stale) sadnem do auta a rucne ich vypnnem s vystraznym, nastartujem tak to cca 3-4 minut mi pri jazde samy od seba zacnu blikat obe smerovky naraz. Takze musim zastavit vypnut motor, auto zamknut a odomknut aby prestali blikat. Je mi jasne ze ak by som isla do BMW tak tam mi to urobia hned, ale chcela som sa informovat ci niekto tu nemal ten isty problem, pretoze za toto vyvalit nie prave par € sa mi nechce.

jararak

Streda, 23. Mája 2012, 12:14

bez kabla ti pomoct neviem, ale ako vravim, toto mi pride presne spravanie alarmu, urobilo mi to 2krat, jednoducho som po odomknuti auta sadol, na startoval a siel, na krizovatke som chcel hodit smerovku, avsak ma zarazilo ze mi nic neklika a pozeram, ze tlacidlo vystraznych blika, tak som odstavil, vypol motor, zamkol a znova nastartoval, uz smerovky "tukali", tlacidlom islo tiez vyvolat fukciu vystraznych.
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní