... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Romeo napísal:stále keď mi oserie vták auto poďakujem bohu že nedal kravám krídla...
johnyfly1 napísal:neviem ako vam ale ja ked mam zasrate auto umyjem ho beznym sposobom a po vykaloch ani stopa... teda uplne podrobnejsie som to neskumal ale flak tam potom nemam... asi som natrafil na vtaciky so zdravou vyzivou
palo napísal:jaj chlapci tak som sa pekne pobavil.![]()
![]()
![]()
ale teraz vazne myslim ze zaklad je mat na aute dobry zaklad v podobe nejakeho kvalitneho vosku lebo vtacie srtacky vedia byt dost agresivne voci laku.a cim to pojde najlepsie no treba asi skusat.ja napriklad davam musky dolu z auta a spz takymi costidlom urcenym na wc a kupelnu,take ruzove vonave,nie ziadny pulirapid.tak skus nieco podobne len si neposkrab lak.alebo ked sa ti nehnusi tak namocit a nechtami pekne skrabkat
palo napísal:tak potom neviem.mozno nechat osrat kus plechu a na nom skusat aby si nepokasla svoje auto.mozno skusit nejaky ocot alebo podobne pomocky starych mam.to som len trepol tak to neberte zas uplne vazne ale moze to niekto skusit
BlackRider napísal:tak zajtra po praci budem doma behat s kusom plechu nech mi ho nejaky vtak obsere a na ten just urcite ani jeden
pepo286 napísal:hlavne je nechat 'to' rozmocit ked je 'to' zaschnute ...
Pežot napísal:Neparkuj pod lampami![]()
![]()
![]()
Ale ja tomu nerozumiem, šampón a drsná hubka vždy pomohli a to sme ináč osraté autá mali v umývarke