... všetko o BMW ...
fuserpietro napísal:Ahoj Roman,
myslím že sa niet čoho obávať. Mám 2,0d E91 s automatom a zatiaľ ziaden motorový problém. Pri správnej starostlivosti o diesel, sa ti odmení parádnou životnosťou. Budem opakovať to čo je všeobecne známe: kvalitné palivo+pravidelné výmeny predpísaného motorového oleja+filtre+zásady jazdenia s naftovým motorom=spokojný motor a spokojný majiteľ.
Auto ako také je s týmto motorom veľmi podarené, pružné zrýchlenie z 80-120 je len o sekundu pomalšie ako 330i.
Základom pri kúpe je mať o aute čo najviac informácií a poriadne ho prekutrať, všímať si každý detail. Určite na fóre nájdeš postrehy a rady pred kúpou.
Spotreba je nádherná a dokážeš sa vyrovnať/priblížiť koncernovým TDI. Ja jazdím s priemernou spotrebou 6,3 - mesto alebo diaľnica. Podarilo sa mi aj na 200km trati do Brna zajazdiť 4,9, ale to je už týranie![]()
Jednoznačne túto voľbu odporúčam, pokiaľ jazdíš vysoké kilometrové priebehy, tak ako ja.
Ak by si mal nejaké konkrétne otázky, napíši SZ.
Peter
toyota klub ? si to ty ? ak ano , vyser sa na cele bmw a ostan pri toyote. :)
fuserpietro napísal:Toyota klub????ja na šijacích strojoch nejazdím, tá dedukcia toyoty ma celkom zaujíma
wakkee napísal:
duffy myslel mna :)
toyota nerobi len sijace stroje, zial EU trh je povazovany za vhodny tak akurat na 1.4 D4 alebo 2.0 D4D, ale na US a JPN trhu ma velmi zaujimave motorizacie, ale to uz je uplne OT