... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:CR je momentálne najkvalitnejšie vstrekovanie nafty čo sa vyrába......motor naftovy vydrží dosť,samozrejme vstreky nemusia vydržat toľko km,zaleží to od kvality paliva...CR 3.L bmw bol vyhlásneny za najkvalitnejší seriovo montovaný motor na svete....2.0D bol zase vyhlaseny za najtichší seriovo montovany motor...tolko k CR BMW
slamec napísal:moje má niečo cez 240T a chystám sa na vstreky (vlastne len jeden - pokašláva) a popri tom aj žhaviče (dva sú ko)
posledných cca 30T je to čipnuté na 185PS a zatiaľ sa mi nezdá nič podozrivé
turbo je zatiaľ tichúčko
AGR som odpojil
plynový pedál je skoro stále na podlahe a chdí to stále ako "odtrhnutý vagón"
väčšia investícia išla len do podvozku - aj to som menil za tvrdší a nižší
k tej kultivovanosti by som sa radšej priklonil k 3D - predsa to má R6 - a to neojebabreš
objem a valce ničím nenahradíš
MarcusAurelius napísal:
uvodom dik za prispevok :)..
chcel by som sa ta opytat, ze kolko malo auto najazdene ked si ho kupoval? a..
ze ako zistim napriklad pri kupovani, ze napriklad vstreky nie su v poriadku alebo tiez tebou spominane zhavice.. :) diky
pablo_s napísal:tak by sa mal ten tlak presunut do turba, ktore by malo udajne mat o nieco skorsi nastup, ja mam momentalne EGR KO a mam pocit ze to fakt toci o 150-200 ot pri volnobehu viac ako ked bolo egr funkcne
miso808 napísal:omw nafta je rozdielna ako ostatne, kvalitnejsia, dovazana z neviem odkial, proste z ineho miesta ako na ine pumpy (uz nepamatam) a tym ze budes tankovat premium tak este viac prilepsis