... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Vincent
Autor témy

ceny aut v nemecku

Utorok, 14. Júla 2009, 21:11

čaute, ako je to vlastne s cenami aut v N. ak pozerám na mobile.de alebo inde, tak tam sú relatívne rovnaké ceny ako u nás keď zarátam do ceny náklady na dovoz napríklad... Ak tam vycestujem mám šancu zjednať aj nižšiu cenu ako ja na inzeráte, lebo inak sa to ani neoplatí ísť tam zobrať..

hessy

Re: ceny aut v nemecku

Utorok, 14. Júla 2009, 21:27

zevraj ceny na internete a ceny v D su uplne nieco ine .... cize urcite ked vies kam ist alebo nieco urcite tam su auta v lepsom stave a hlavne lacnejsie ako tu na slovensku

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 14. Júla 2009, 22:31

ako ktore, treba len hladat, hladat a hladat......
Agelias© by migo
///MARKETING

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 15. Júla 2009, 07:40

No pozri, je to tak ze musis vediet kam ist. Ja osobne chodim do Mnichova, je tam kopec bazarov a da sa zjednavat. Niekedy ti pusti 100€, niekedy aj 600€. Dalsia vec je, ze napr. v Mnichove mas oblast kde su bazare pri sebe a mas tam okolo tritisic aut. Tie ale na nete skoro vobec nie su.

Ked si vezmes len taku vec, aka je kvalita ciest u nas a tam a aka je udrzba v zime, ze sa to neposypuje tak agresivne, tak len zachovalost auta bude vyssia. A mimotoho, vzdy sa skoro vyuzivaju dialnice, netrpi prevodovka a dalsie casti....
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Vincent
Autor témy

Sobota, 15. Augusta 2009, 16:59

MuadDeeb a kedy ideš najbližšie do Mníchova?

MuadDeeb

Pondelok, 17. Augusta 2009, 09:12

No tak som sa neskoro pozrel, vratil som sa v piatok. Co by si potreboval?

Vincent
Autor témy

Sobota, 22. Augusta 2009, 14:56

Budem úplne konkrétný BMW e39 523i alebo 525i m-paket r.v. 00-03 čierne 8000 eur.

MuadDeeb

Sobota, 22. Augusta 2009, 17:59

Jasne da sa, vela aut na nete nie je, ale kludne si daj do mobile.de postove smerovacie 83026, a rozsah v okoli 100km.
Dostanes Rosenheim a Mnichov, zadaj co potrebujes, myslim ze najdes.
Daj si ponuky predajcov, nie sukromne osoby, drviva vacsina su turci co to predavaju ako sukromne osoby, s tymi radsej nic.

Mobile sa da dat aj do cestiny. Ak by nieco, pis.

Lintux
Auto: 2003 - E65 - 745i
Kraj: Zahraničie

Sobota, 22. Augusta 2009, 19:44

Hlavne nezabudajte ze na mobile.de a autoscou24.de mate 1000ce podvodnych inzertov od africanov :)

Ako priklad uvediem... 2008 750i za 20.000 EUR akoze z autobazaru... Zavolas tam na nemecke cislo a pocujes dakoho hovorit "nenemecky". Das si do googla ten autobazar, zavolas tam a o takom aute za taku cenu nic nevedia.

Dalsie priklady su ze najdes auto z Berlina zavolas mu a teepek zacne po nemecky ze sa prestahoval do lndyna a ze tam sa s tym neda jazdit ze preto to predava tak lacno... Navrhnes mu ze dojdes v stredu rano do Londyna a on ze nie nie on ti auto da poslat "escrow" spolocnostou ktora je 100% zarucena.
Tu spolocnost aj najdes na googli dokonca aj existuje ale preco by sa teepek tak strasne branil tomu aby si si siel po auto osobne? :) Poslu ti vrak...

Za posledne 2 tyzdne mi preslo tak 3000 inzeratov rukami a z toho som i vybral tak 300 a nakoniec volal asi 50 :) Dovod? Najdes aj 20 aut podobneho typu ktore "predava jedna osoba" ao svoje auto :)

Resume:

Nespolihat sa hned ze hadler inzerate su skutocne od bazaru :)
Volat a cislo co najdes googlom
Trvat na osobnom stretnuti
Trvat na NOVOM (v mysle ist ho spravit s tym autom) TUV certifikate

MuadDeeb

Nedeľa, 23. Augusta 2009, 11:31

Noo neviem, nemal som doposial problemy s tymto stavom na mobile.de, na autoscout ano. Mobile ma vyhodu, mas tam este aj udaje o predajcovi a tiraz. Na tirazi mas presny kontakt a vacsinou aj ICO predajcu, cize da sa pekne najst.

Samozrejme pozor na podozrivo nizke ceny. Samozrejme, vacsina bazarov je turek, srb, chorvat, rus, poliak. Cize nemecky hovoria velmi zaujimavo, ale ako napisal clen predo mnou, jedine pozriet na auto, osobny odber atd. Preto pozerat ponuky predajcov, skontrolovat.

baziak
Auto: BMW 525d E61

Utorok, 25. Augusta 2009, 15:25

Dalsia vec ked chces si kupit auto v Nemecku tak len zo servisnou knizkou.Treba mat aspon 3 auta vybrate,najlepsie vytelefonovane aj rezervovane.Zalohu v ziadnom pripade neposielat.V Rakusku by som neodporucal kupovat ani ked auto pochadza alebo bolo predane tam a potom sa predava zase v Nemecku pretoze sa neda na BMW zistit skutocny stav kilometrov.V Nemecku je to trestne stahovanie,omladzovanie aut okolite staty to bezproblemov robia.Dielenske spracovanie interieru je uz na dost kvalitnej urovni cize sa tam moc neda zistit kolko alebo ci vobec boli stiahnute kilometre.Odporucal by som v okoli Mnichova a viac menej od autorizovanej predajne aj z lizingoviek.Ja som väcsinu aut z tej lokality bral a zatial bez problemov. Ak by niekto mal zaujem o dovoz alebo info
tak 0911318840 alebo baziak@post.sk

Skypco
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Augusta 2009, 21:02

Lintux napísal:
Hlavne nezabudajte ze na mobile.de a autoscou24.de mate 1000ce podvodnych inzertov od africanov :)

Ako priklad uvediem... 2008 750i za 20.000 EUR akoze z autobazaru... Zavolas tam na nemecke cislo a pocujes dakoho hovorit "nenemecky". Das si do googla ten autobazar, zavolas tam a o takom aute za taku cenu nic nevedia.

Dalsie priklady su ze najdes auto z Berlina zavolas mu a teepek zacne po nemecky ze sa prestahoval do lndyna a ze tam sa s tym neda jazdit ze preto to predava tak lacno... Navrhnes mu ze dojdes v stredu rano do Londyna a on ze nie nie on ti auto da poslat "escrow" spolocnostou ktora je 100% zarucena.
Tu spolocnost aj najdes na googli dokonca aj existuje ale preco by sa teepek tak strasne branil tomu aby si si siel po auto osobne? :) Poslu ti vrak...

Za posledne 2 tyzdne mi preslo tak 3000 inzeratov rukami a z toho som i vybral tak 300 a nakoniec volal asi 50 :) Dovod? Najdes aj 20 aut podobneho typu ktore "predava jedna osoba" ao svoje auto :)

Resume:

Nespolihat sa hned ze hadler inzerate su skutocne od bazaru :)
Volat a cislo co najdes googlom
Trvat na osobnom stretnuti
Trvat na NOVOM (v mysle ist ho spravit s tym autom) TUV certifikate

Toto nie je nic nove :) ..., zabudol si zdoraznit ze peniaze za auto musis poslat dopredu, aby ti vobec ten imaginarny vrak poslali... :)
Ta ista basnicka je aj s vycestovanim predavajuceho do Spanielska..., tato verzia bola jedno obdobie dost casta :) ...
...a hlavne pozor na Nemeckeho inzerenta..., ktory odpoveda na maily v anglictine..!

MuadDeeb

Streda, 26. Augusta 2009, 06:27

Skypco napísal:

Toto nie je nic nove :) ..., zabudol si zdoraznit ze peniaze za auto musis poslat dopredu, aby ti vobec ten imaginarny vrak poslali... :)
Ta ista basnicka je aj s vycestovanim predavajuceho do Spanielska..., tato verzia bola jedno obdobie dost casta :) ...
...a hlavne pozor na Nemeckeho inzerenta..., ktory odpoveda na maily v anglictine..!

JJ, tak to som zabudol, diky Skypco, to ma ani nenapadlo.
Ako napisal baziak, nejlepsie v okoli Mnichova, tam sa aj robia. Ak tie auta uz su rezervovane a ides tam, treba samozrejme este pobehat dve lokality, pretoze tam su aj bazary, ktore priamo predavaju len BMW a neinzeruju na nete.

Vincent
Autor témy

Piatok, 28. Augusta 2009, 09:28

MuadDeeb napísal:
Jasne da sa, vela aut na nete nie je, ale kludne si daj do mobile.de postove smerovacie 83026, a rozsah v okoli 100km.
Dostanes Rosenheim a Mnichov, zadaj co potrebujes, myslim ze najdes.
Daj si ponuky predajcov, nie sukromne osoby, drviva vacsina su turci co to predavaju ako sukromne osoby, s tymi radsej nic.

Mobile sa da dat aj do cestiny. Ak by nieco, pis.

Tak zatiaľ som nič vhodné nenašiel, ale ak by si išiel do Mníchova a bolo by voľné miesto v aute tak by som sa tam rád išiel pozrieť. Možno by ma tam niečo oslovilo čo nie je v inzeráte...

MuadDeeb

Piatok, 28. Augusta 2009, 09:58

Sewas, skus napisat baziakovi, neviem ci on v blizkej dobe nepojde, tak sa s nim spoj.
Ja v najblizsej dobe urcite nepojdem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných