... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

pepitto
Autor témy
Auto: bmw e 39
Kraj: Bratislavský

E39 štart za studena

Nedeľa, 21. Júna 2009, 18:30

Ahoj chalani. Mám problém s 525 tds, za studena chytí asi na tretí alebo štvrtý krát, dými z výfuku ale neodpáli až potom celý zatrasie a naskočí... keď sa zohreje chytá na šupu. Mal som predtým problém s váhou vzduchu, tú som vymenil za fungl, menil som teraz aj olej a naftový filter...mám to hodiť do servisu na pc??? viete o niekom, kto má v okolí BA diagnostiku, okrem BMW servisu, prípqdne by mi vedel poradiť. Dík.

atc
Kraj: Zahraničie

Re: E39 štart za studena

Nedeľa, 21. Júna 2009, 19:07

pepitto napísal:
Ahoj chalani. Mám problém s 525 tds, za studena chytí asi na tretí alebo štvrtý krát, dými z výfuku ale neodpáli až potom celý zatrasie a naskočí... keď sa zohreje chytá na šupu. Mal som predtým problém s váhou vzduchu, tú som vymenil za fungl, menil som teraz aj olej a naftový filter...mám to hodiť do servisu na pc??? viete o niekom, kto má v okolí BA diagnostiku, okrem BMW servisu, prípqdne by mi vedel poradiť. Dík.
Zhavice si menil :?:

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 21. Júna 2009, 20:28

jj ak je ten dym bielo-modrý tak to budú žhavyče alebo pryvod prudu k nim.

pepitto
Autor témy

Nedeľa, 21. Júna 2009, 21:37

Skúsim ich prípadne premerať a vymeniť, snáď to bude v žhavičoch...Díky moc.

Užívateľov profilový obrázok
djlaco
Auto: 325 tds
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 22. Júna 2009, 10:40

pepitto napísal:
Skúsim ich prípadne premerať a vymeniť, snáď to bude v žhavičoch...Díky moc.

Skontroluj aj trysky najme tu s tym kablikom casto presakuje a moze to robit problemy tie iste priznaky ako pises a bola to ta tryska 4 s kablikom.
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

AM530D
Auto: E60
Kraj: Prešovský

Pondelok, 22. Júna 2009, 17:41

Prekontroluj tesnosť palivovej sústavy, žhaviace sviečky, a prekontroluj automatiku predstreku, mal by si to počuť malinkou zmenou otáčok a kultúry chodu motora asi 2 až 3 min po studenom štarte, ak sa nič nedeje, tak to nefunguje.

pepitto
Autor témy

Utorok, 23. Júna 2009, 17:44

Díky moc chalani, všetkým...každá rada dobrá. Prekontroloval som žhaviče a všetky sú ok,ale vyzerá to tak, že do nich nejde prúd...kontrolka sa rozsvieti aj zhasne ale žhaviče ostávajú hluché...čo môžem ešte skúsiť??? Dík

atc
Kraj: Zahraničie

Utorok, 23. Júna 2009, 19:55

pepitto napísal:
Díky moc chalani, všetkým...každá rada dobrá. Prekontroloval som žhaviče a všetky sú ok,ale vyzerá to tak, že do nich nejde prúd...kontrolka sa rozsvieti aj zhasne ale žhaviče ostávajú hluché...čo môžem ešte skúsiť??? Dík
Skontroluj zhaviace rele,je schovane pod pravym pelovym filtrom pri riad. jednotkach.No a ked bude v poriadku tak je tam este taky port na poistky(tusim na 5 ks) a tieto skontroluj.

pepitto
Autor témy

Streda, 24. Júna 2009, 21:08

Díky moc...Bola to poistka pri riadiacej jednotke...super, už fičí, ďakujem...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných