... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tom1283 napísal:Ahojte, niečo mi klepoce v zadnej časti pri prejazde nerovností. Je to taký zvuk kov na plast. Mi to pripadá ako keby bubnovala loptička v plastovej flaši, keď pomaly prejdem cez priečnu nerovnosť ako keby som mal náradie v kufri a to poskakovalo![]()
Už som s tým bol na zdviháku u troch mechanikov, nikto mi nič nenašiel, ani ramená, ani silentbloky, uchytenie tlmiča, brzdy, vraj je všetko v poriadku. Neviem si s tým rady. Poraďte
BlackRider napísal:
Mne robilo nieco podobne ale mne to robilo aj ked som zaradil 1 a R tak ako keby nieco buchlo vzadu a mal som odtrhnuty silenblok co drzi diferak ten v strede vzadu no ale neviem ci to je tvoj pripad
Peppo napísal:bud ten silent blok na diferaku alebo horne ulozenie tlmica....
tom1283 napísal:Tlmiče boli vymontované a vraj sú ok, už asi zostáva len ten direrák. Peppo ale ten buchot akoby bol na oboch stranách..
BlackRider napísal:
No tak ked chces vilucit aj ten silenblok na diferkaku tak zajdi niekomu nad jamu ty zostan v aute zarad 1 alebo R zatiahni rucnu a a pustaj spojku + plyn a druhy nech je v jame a uvidi sa ci sa bude hybat diferak.
Mne ked to robilo tak som si myslel ze neviem radit ako keby som cerstvo vysiel z autoskoly take sklbnutie ako keby som pustil rychlo spojku
tom1283 napísal:
BlackRider to bude ono, robí to aj mne. Dám to pozrieť
palo napísal:fuha tak to bude asi aj moj problem.mohol by mi niekto len napisat narocnost casovu a cenovu pri vymene to silentu na diferaku?
tom1283 napísal:Tak bol som s tým u semtexa v Pitstope. Jediné čo bolo ako tak opotrebované guma v silentblokoch ramien vzadu. Dal som to vymeniť a klepoce ďalej. Silentblok diferáku je vraj v poriadku aj ostatné veci. Netuším čo by to mohlo byť
BlackRider napísal:
Hmm zaujimave a vyfuk ti netrieska niekde zospodu o nieco ?