tak uz som aj ja stastny majitel krasky s nazvom BMW 330D zatial mam fotky ktore neboli mnou fotene takze berte ohlad nieje ta najkrajsia ale ani najskaredsia len co zistim ako vlozit foto tak ho sem dam a posudite sami km ma cca 130000 radio bussines na cd automaticka klima xenony a vlastne nic take zvlastne az na to ze je trosku nizsie polozene
Prílohy
889504_4.jpg (99.98 KiB) 3158 zobrazení
Naposledy upravil/-a Palinque330d v Streda, 10. Júna 2009, 20:30, upravené celkom 2 krát.
ten svietiaci airbag uz je vymazany vsetko funguje ako ma trochu to trasie nad 100Km/h ale to bude asi len vyvazenim kolies este si tam musim doplnit povinnu vybavu aby ma zbytocne nekasirovali žabky a potom klasika naplne filtre asi aj zhavice a neskor doplnim lepsie foto
v servisnej je posledny stempel z 1.4.07 v nemecku a kilometre tam boli 100471 a kupoval som od jedneho chalana ktory si to doviezol pre seba ale uz si ide kupit ine
za 2 roky 20tis na diesli je nerealne podla mna minimalne 50tis bolo stocene .. imho necham sa rad opravit..
nafta je na to nech beha a nie nech stoji . inak sa nevrati investicia do nafty neviem ako to bolo predtym ale az teraz ma bmw politiku ze nafta za rovnaku cenu ako benzin cize vsetko je na zakaznikovy...mylim sa?
samozrejme, ze to viem na isto!! dovezene to bolo ako buracka a pol roka mu to stalo na dvore..lavy predok bol rozbity na supu, koleso odtrhnute..zeby preto to trasenie?? no ale ved nekup to ze, siroko daleko najlacnejsia 330D..to si mohol cakat
takze kilometre su vyriesene a co sa tyka tej buracky podla mna 50% aut ktore maju 10rokov boli burane otazne je ako to bolo urobene ale dik ze si povedal necham si to pozriet
takze dnes to bolo na obhliadke lava strana dostala naozaj. ale rameno silenblok (mozno naboj) a je ako nove nic vazne tam nebolo ziadne nosniky ci skelet, tlmice su tam sportove podla manika v service cena 15tis nieje si isty ci to nieje od sachs-u ale daju sa este spustit o 4cm alebo dvihnut o 5cm takze asi pojde hore minimalne o 2 brzdove platnicky sportove vzadu i v predu tak isto kotuce a treba este vymenit tie zadne platnicky a dokupit jedno cidlo na platnicky dopredu takze vidim to na cca max 400€ a bude ako novy
teda skoro uz iba drobnosti doriesit ako ostrekovace svetlometov v kufri je utrhnuta paska cim sa dviha podlaha aby som sa dostal k rezerve a take