Neviete ci sa da niekde zohnat drziak na napoje do E39 - seda lista? Videl som ze niektory maju dole pod klimou drziak na napoje a ja tam mam len listu. Neda sa to niekde zohnat a vymenit?
Samozrejme, že sa to dá zohnať a nahodiť. Kúp buď nový v bawárii alebo "z druhej ruky". Potom tú lištu čo tam máš dáš preč, vložíš držiak a používaš.
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
ak mas zabudovany telefon, tak to tam nedas, bacha na to
hm, no ja mam telefon v opierke, a v pohode som tam dal predny aj zadny cupholder, tak neviem preco by to nemalo ist. vsak ho davas na predny panel dole pod gombiky, nie do opierky...neviem preco by to nemalo ist.
ja mam zabudovany telefon a mam to tam,ale bohuzial mam to cele rozlamane,kto by vedel zohnat drziak na napoje alebo aj tu listu,vyduch klimi nech sa prosim ozve dakujem
v jednoduchosti som si to objednal v BMW, replikam neverim. Spodnu listu vytiahne a scvaknes tam take dve spony ci co to je - dostanes ich k drziaku, supnes drziak, prisrobujes dvoma srobmi a hotovo :)))