Zdravím, bola tu minuloročná téma o grilovačkách/opekačkách, ktorú som sa pokúsil oživiť, no Peppova nepozornosť :) ma o túto šancu pripravila :)
Tak teda znova :)
18.5.09 - v pondelok po fudbale sa uskutočnila grilovačka na ktorej sa zúčastnila celkom schopná časť klubu (z BA). Kedže aj minulý rok a aj tento, bol prejavený záujem o takéto akcie, zakladám príslušnú tému :)
Bohužial nemám nikde archivované mapky, ktoré som pracne a s potom minulý rok vytváral, takže si na ne budete musieť počkať.
Termín: 6.6.2009
Čas: 11:00 - 20:00 (prípadne neskôr to je jedno)
Miesto: Pekná cesta - úplne hore v kopcoch :)
Stretnutie o 11.00 pri (O.D.) JEDNOTA na peknej ceste. MAPKA je na druhej strane!
Tieto údaje sú zatiaľ nekonkrétne, ale v dohľadnej dobe sa po konzultácii s ostatnými grilovačmi :) doplnia tak, aby sa aj ostatný záujemcovia vedeli prispôsobiť (nájsť si čas medzi sledovaním cudzokrajnej fudbalovej ligy a spaním

).
Materiál: Gril, uhlie, zápalný gél atď. sme už zaobstarali s DodoIPD, takže s tým si už nemusíte lámať hlavu
Mäso - keďže každý má iné chute a potreby, mäso/špekačky/slaninu a pod. si každý zabezpečí individuálne (alebo v skupinách podľa dohody)
Samozrejme uvítame akúkoľvek snahu o zabezpečenie ostatného materiálu ako sú naberačky, nože, špajdle, horčica, pečivo, chleba, uhorky...
Fungujeme na princípe každý prinesie NIEČO a všetko čo sa požičia sa vráti v nepoškodenom stave. Samozrejme čistota je podmienkou - to znamená odpadky do koša už počas akcie a nie až po nej
Chceme sa všetci cítiť dobre a to sa v špine a nedôstojnom správaní nedá.
Akcia je teda prístupná každému kto sa vie správať ako človek a hlavne klubovo. (hádky ktorá 1,8 alebo 1,6 dá kedy ktorú M3 dole sa neakceptujú :))
Za prípadné pripomienky a návrhy vopred ďakujem.
Vítajú sa aj rôzne športové aktivity - pohybové a nie automobilové

BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i