... všetko o BMW ...
coWon napísal:chalani, uz ma to zacina fakt dožierat... ten zvuk co vychadza zo stredoveho stlpika pri prechadzani po nerovnostiach... uz som to mal dva krat rozobrate, polamal som tam uz co sa dalo (:
mal som dolu ten šponovač pasu kde je aj lanko piropasu.. vsetko som to tam vytesnil co mi tam cengotalo ale stale ten zvuk odtial kdesik vychadza... ja uz neviem co, ci sa tam volaco obtiera alebo ký šlak
co to sakra moze robit? neviete niekto????
Majo bmw napísal:
no mne to uz tiez pekne lezie na hlavu!!!! a nemozem prist na to co to je, ale BMino mi poradil pozriet tesnenie okolo dveri a nastriekat to silikonovym sprejom a nechat riadne vstrebat a zvysok opatrne zotriet-spravil som tak, ale moc to nepomohlo-mozno preto ze mam uz tie gumy miestami predrane a zvetrane,,,,
P.S.. nevie niekto kde by som zohnal nove tesniace gumy okolo dveri???
wattoze napísal:tieš mam nervy na tento zvuk ale mne sa tieš zda ze to ide z deveri nie zo stredovedo stlpika...
Ritchey napísal:tiez mi to fest lezie na nervy... taky cudny zvuk z toho sem tam do toho buchnem rukou ci tam nic nie je uvolnene ale vsetko dobre drzi... budem rad ked zistite hlavneho vinnika :)