... všetko o BMW ...
xxxenka1 napísal:Práve preto chcem diesel, lebo chcem staršie auto :) a čo som sa dočítala, tak dieslove motory vydržia aj 500 tis km, takže aj keby mal stovku stočenu , tak by to bolo akceptovatelne :)
Ide mi viacmenej o to, co sa zvykne casto kazit na tychto typoch aut ...samozrejme okrem tych takych beznych oprav a vymen :) mam znameho ktory vie opravit na bmw skoro vsetko :) takze tam by som to mala iba za cenu nahradnych dielov, no pri opli je to horsie , tam by som to musela davat do servisu za kazdym....
a čo sa tyka tej lenivosti, tak neviem, z akeho dôvodu by malo byt lenive, ked ma krutiaci moment 190nm pri 2000ot. a opel corsa ma 170 pri 1750 ot. tusim. Hmotnostne to tiez nie je velky rozdiel bmw 1195 kg a corsa 1110 kg takze tiez to nie je take hrozne :)
xxxenka1 napísal:no ved to mi je jasne, tak prave preto 10 rocne bmw sa mi vidi ok :)
nuz ale neviem, lebo nie som odbornik, tak si necham poradit od ludi , ktorí su skusenejsi :)
birki napísal:mila xenia kde si prosimta citala ze diesle vydrzia 500 000km ? dakujem poprosim o link na clanok.