... všetko o BMW ...
RomanC napísal:uz sa mi zacinaju rozsviecovat kontrolky od DSC , ABS a brzd na oranzovo pri prejazde cez nerovnosti ...ale ked zastavim , vypnem motor na chvilu a startnem znova, tak uz nesvietia. Potrebujem vymol aby sa znova rozvietili....
coWon napísal:ja som menil tu gumennu spojku (č.2), bo bola totalne vybuchana... zistis to aj tak ked ides napriklad na dvojke a trochu pridas a pustis pedal a pridas a pustis pedal.. vtedy mi to buchlo alebo behni pod auto a pomykaj kardan ako keby si ho chcel zatocit, do jednej aj do druhej strany, nemalo by to mat volu, vlastne pomykaj aj tu spojku samotnu, hned zistis ci je hyhonena... ta spojka ma sest dier s kovovymi stredmi (take valceky)(:, guma je na nich vlastne navulkanizovana a ja som mal tie kovove "valceky" cez ktore prechadza srob (spajajuc prevodovku) oddelene od gumy... neviem ci som to nevysvetlil jak tatar (: a to mi dost buchalo... pozri si to
coWon napísal:nie, sam som si ju nenil... samotna spojka stala 2500sk a bola to tusim od febi bilstein
RomanC napísal:
skusim sa na tu spojku mrknut v pondelok, kedy budem menit silent bloky na oboch napravach a na motore.
Mam este jednu otazku na Vas:
Pasuje predny naraznik M packet na miesto obycajneho ? Musim kupit novy ,kedze stary je uz roztrhnuty z jednej strany, tak radsej by som tam buchol ten M kovy.
coWon napísal:jasne ze pasuje, aj to som uz robil![]()
pocuj, ked vypnes motor, nezatrase ti s nim?