... všetko o BMW ...
RomanC napísal:ja mam na svojej e39 automat a som s nim velmi spokojny , ked nepocitam repas hydromenica a vymena lamiel pri najazdenych 120 000 km za cenu 50000sk.
Ale do 5 series by som manual nechcel, Ked komfort ,tak maximalny, jedina 5ka s manualnou prevodovkou by bola urcite M5 . Ale je to len moj nazor urcite mate na to svoj vlastny .
tomy123 napísal:
Fú Ha pri 120tisícoch? Nejak skoro. Nechce sa mi veriť že automat od BMW zdrží tak malo. Máš pôvodnu servisku?
RomanC napísal:mam znameho,ktoremu odisla prevodovka na X5 po 35 000 km, z toho som bol aj ja prekvapeny.
iwonapavlov napísal:Samozrejme, že na použitie! Auto s automatom nie je auto ..... len kundičky, Američania a futbalové mamy jazdy automaty .... ehh .. ok, že je to možno až príliš krutý, ale som si istý, že nie som jediný, kto si myslí, že cesta je
voMacK napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co si pil?
Of course, that for use! Car with automatic is not a car ..... Only pussies, Americans and soccer moms driving automatic .... ehh .. ok that's maybe a little too harsh, but I'm sure I'm not the only one who thinks that way.