... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
MikesH
Autor témy
Auto: ibiza 6k 1.9TDi
Kraj: Trnavský

E34 kuhlwasser a betriebsanleitg ???

Sobota, 28. Marca 2009, 14:24

toto my zacal vyhadzovat ked dam kluc do prvej polohy ked nastartujem tka to zmizne vedeli by ste mi poradit co robyt ?
malo byto byt ze chladiaca kvapalina aelbo neico tkae a to druhe je manual ako ze navod
SAD, CARGO Slovakia
ibiza 6k 1.9TDi off
BMW E34 540iA off
Peugeot306 1.4XR off

valer750
Kraj: Prešovský

Re: E34 kuhlwasser a betriebsanleitg ???

Sobota, 28. Marca 2009, 18:07

MikesH napísal:
toto my zacal vyhadzovat ked dam kluc do prvej polohy ked nastartujem tka to zmizne vedeli by ste mi poradit co robyt ?
malo byto byt ze chladiaca kvapalina aelbo neico tkae a to druhe je manual ako ze navod

skontrolovat vodu v nadobke...ale to cidlo sa niekedy kazi.....
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Sobota, 28. Marca 2009, 21:17

valer750 napísal:
skontrolovat vodu v nadobke...ale to cidlo sa niekedy kazi.....

niekedy pomoze ak cidlo prebrusis s najjemnejsim smirglovym papierom
///e34

El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 23. Augusta 2010, 16:07

Vedeli by ste mi poradiť, ako mám skontrolovať tesnosť chladiaceho systému? V návode toho veľa nepíšu... Totiž každý mesiac-dva musím doliať asi pol litra-liter vody. Nevšimol som si pod autom mláčky, ale voda sa stráca. Motor sa neprehrieva. Vždy ako vybehne "Kuhlwasserstand" dolejem.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

simir11
Auto: BMW X3 F25
Kraj: Trnavský

Streda, 8. Septembra 2010, 09:14

El_Scorpio napísal:
Vedeli by ste mi poradiť, ako mám skontrolovať tesnosť chladiaceho systému? V návode toho veľa nepíšu... Totiž každý mesiac-dva musím doliať asi pol litra-liter vody. Nevšimol som si pod autom mláčky, ale voda sa stráca. Motor sa neprehrieva. Vždy ako vybehne "Kuhlwasserstand" dolejem.

Ja mám e39 530D a tiež som mal ten istý problém ako ty, každý mesiac som dolieval asi 0,5l vody a pod autom som nemal žiadne mláčky.
Problém bol tam ako ide vrchná hadica z chladiča a napája sa na blok motora cez takú " plastovú hlavicu " , tá bola prasknutá a voda tade slzela a stekala po bloku motora, a kým stiekla dole sa stíhala vypariť, čiže pod autom neboli žiadne mláčky!!!
Dúfa, že som ti aspoň trochu pomohol \:D/ \:D/ \:D/
Radšej staršie BMW ako nová embéčka!!!

El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Septembra 2010, 16:42

Ahoj, vďaka za nápad. Už som také echo dostal, že by mohol slziť chladič, ale ako to zistím? Musím to rozmontovať? Som to pozeral len tak a vyzerá to ok na pohľad.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný