pani, neviem z akeho dovodu, ale vymienal som lanko na prednu kapotu a z nicoho nic mi ide aj central... zrejme som pohybal nejakymi kablikmy co su nad nohami pod palubovkou... no a teraz ... central mi zamyka a odomyka iba z vodicovych dveri. od inakadial sa zamknut central neda... co je spatne?
hladal som tu podobne tema a nenasiel som , mozno som to prehliadol..
jo, hlavna mechanika je vo vodicovych dverach cize funguje ti to dobre.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
predtym mi central nesiel vobec... a myslel som ze to mozem zamykat cez hociktore dvere (aj z vnutra) napr ked idem zo spolujazdcovych dveri, tak mi odomkne iba tie a zislo by sa mi aby mi otvorilo central... ale ked idem do kufra tak mi odomkne central cele auto.. cize hlavne mechanizmy su v kufri a u vodica?
na prednych dverach by to malo fungovat na oboch stranach, kedze tam detekuje, v akej polohe je zamok. Ale potvrdit to neviem, lebo na mojej mi central u spolujazdca vobec nejde
mne tiez central nesiel ale nahodou mi kamarat vymenil poistku a tu zrazu to uz fachci.mam touringa a dosiel som nato ze 5dvere sa otvaraju a zatvaraju centralom podla toho v akej polohe je zamok vnich.ak je vzlej tak cez vodicove dvere alebo spolujazdcove som kufor nemohol otvorit.tak kde som sa chcel dostat do kufra tak som musel otvarat auto cez 5dvere mam E36