tiez by sa mi hodilo foto tych podtlakovych hadiciek.hlavne sa mi jedna o hadicku s bielym pruzkom neviem kde ma byt zapojena... mozete mi poslat podrobne foto na joexxx@azet.sk velmi pekne dakujem
tie hadicky su tam normalne, riadia vselico, ani sam neviem co ale ta co ide do egr napr riadi nieco s volnobehom lebo ked sa mi odtrhla a pustil som plin(pri vyradenej rychlosti) mi zdochol motor to sa mi stalo par krat na krizovatke, celkom haluz
a tych farieb by som sa moc nedrzal, kedze hadicky uz mohli byt prehadzane, popripade menene za nove, ja mam ted vsetky sede
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
ahoj...ja by som potreboval pomoct s pripojenim tejto podtlakovej hadicky s tym bielym pasikom...nemam ju nikde zapojenu...resp ku comu patri...diky
na tom istom ventyle ako je ta nezapojena hadička je ešte jedna. Kam ide ??? Ak tam maš 2 tie riadiace ventyle tak jeden ovlada EGR a ten druhý na E39ke zvykol ovladať lamely na chladiči. Ak maš EGR zapojené tak sa pozry či vôbec na chladiči lamely máš. Ak ano tak na chladiči z boku (na šoferovej strane) by mala byť namontovaná podtlaková membrana. vyzerá to presne tak aho membrana na turbe.
no tá hadička s bielym pásom pásom ide určite do membrány na ovládanie lamiel na chladiči tak ako to je na tom nákrese. Ostatné neviem to by som musel ísť pozrieť
Chlapci prosím vas na mojej 525ke mi ide hadička z turba na podtlakovy ventil na turbe. Neviete mi niekto prosím vas poradiť? je to dobre zapojene? Turbo si samo robí podtlak alebo ako by to malo byť? Diky
ono je to pretlakový ventil a je to zapojené dobre, turbo vytvára pretlak ktorým je ovládaný ten ventil ktorý otvára obtok vo výfukovej časti aby sa neprekročil medzný tlak
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."