... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Nuž všimol som si, že plno ľudí teraz dáva HID do parabol a svieti to tak na kokot ako ešte nikdy![]()
To radšej nedodržujem rýchlosť aby som mu ušiel z dosahu svietivosti, lebo nevidím ani prd![]()
Banda chujov, nech im poberú techničáky![]()
Keď chcú xenony nech si kúpia origo svetlá a ne paraboly, piči
Pežot napísal:Dobre povedane :)Ivanko základom tohto problému je to, že parabola z čoho vyplývajú aj vybrúsené sklá aby halogén dobre rozptylovali, tak rozptylujú xenony tam kam by svietiť nemali.
zhmp no je to v zásade o tom, že keď ideš za niekým tak on ti ťažko bude blikať, keď nemá ako. Tu nejde o osvetlenie za pár chvíľ protismernej jazdy ale skôr o to, že tieto prestavbovky osvetlujú cez spätné zrkadlá, čiže nevidíš dopredu, nevidíš dozadu a si v p***
Stretol som sa s tým na cestách a od nového roka je takých áut ako húb po daždi. Ja som to kedysi tiež plánoval dať do auta ale prišiel čas realizácie, preštudoval som si pre a proti a vyšlo mi, že si kúpim radšej poriadne H4 ako tam dávať HID
Fábia je sama o sebe problém to tu riešiť nebudem.
Pežot napísal:Ivanko základom tohto problému je to, že parabola z čoho vyplývajú aj vybrúsené sklá aby halogén dobre rozptylovali, tak rozptylujú xenony tam kam by svietiť nemali.
zhmp no je to v zásade o tom, že keď ideš za niekým tak on ti ťažko bude blikať, keď nemá ako. Tu nejde o osvetlenie za pár chvíľ protismernej jazdy ale skôr o to, že tieto prestavbovky osvetlujú cez spätné zrkadlá, čiže nevidíš dopredu, nevidíš dozadu a si v p***
Stretol som sa s tým na cestách a od nového roka je takých áut ako húb po daždi. Ja som to kedysi tiež plánoval dať do auta ale prišiel čas realizácie, preštudoval som si pre a proti a vyšlo mi, že si kúpim radšej poriadne H4 ako tam dávať HID
Fábia je sama o sebe problém to tu riešiť nebudem.
jararak napísal:palzo, prosim si riesenie na e36 okrem origo hella svetiel co stoja cez 1tE
jararak napísal:zatim h7 parabola, ale riesi sa h1 cocka.
palzo napísal:No tak co riesis ?