... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Ivanko
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

certifikát na HID

Štvrtok, 5. Februára 2009, 22:23

Ahojte chalani. Len by ma zaujímalo, že či máte voľaké info o tejto firme. Vraj montuju HID sady a dávajú na ne certifikát.Či že nepotrebujete ani otrekovače svetiel a ani gyroskopy. http://www.autoxenony.net/index.php?id=1
Písal mi to chlap cez email. [-(

Pežot

Re: certifikát na HID

Piatok, 6. Februára 2009, 20:57

Žiadna HID nemá certifikát :?

Rozhodne nie na slovenské cesty [-X
Už sme to riešili s chalanmi na inom fóre

Ivanko
Autor témy

Piatok, 6. Februára 2009, 23:11

Zdravim nase sady niesu kvalifikovane ako xenon ale ako vysokonapetovy elektricky vyboj.takze nepotrebuju nic ale mala by byt zase nahradna vybojka.

Tak toto mi napisal na mail. A vraj ma na to certifikat. Tak teraz neviem co a ako. :?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 7. Februára 2009, 00:17

Je to tak od toho chalana som bral už nejake veci......aj ked osobne som ešte ten certifikát nedržal v ruke...pojdem za ním tento týžden a napíšem na forum ako to vyzerá.....)))) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Pežot

Sobota, 7. Februára 2009, 12:22

Nuž všimol som si, že plno ľudí teraz dáva HID do parabol a svieti to tak na kokot ako ešte nikdy :?
To radšej nedodržujem rýchlosť aby som mu ušiel z dosahu svietivosti, lebo nevidím ani prd #-o

Banda chujov, nech im poberú techničáky [-o<

Keď chcú xenony nech si kúpia origo svetlá a ne paraboly, piči [-X

Ivanko
Autor témy

Sobota, 7. Februára 2009, 12:48

Pežot napísal:
Nuž všimol som si, že plno ľudí teraz dáva HID do parabol a svieti to tak na kokot ako ešte nikdy :?
To radšej nedodržujem rýchlosť aby som mu ušiel z dosahu svietivosti, lebo nevidím ani prd #-o

Banda chujov, nech im poberú techničáky [-o<

Keď chcú xenony nech si kúpia origo svetlá a ne paraboly, piči [-X

Tak tento nazor ti neberiem,ale prečo by som mal ja čo mám svetla s optikou mať problém, že mám v nich HID sadu??? [-(

TT-SIMIK

Sobota, 7. Februára 2009, 13:03

Ono je to diskutabilné.....ani ja nehovorím že som zástanca xenonov v parabolách.....ale už sa to tu rozoberalo....ja som mal predtym paraboly a mal som tam prestavbovku a garantujem ti že mi za 6 mesiacov a 30 000 km blikli možno akurat tak 3 autá....idem oproti foooobii a tá ma klasické halogény a svieti pánu bohu do okien a oslepuje to ako :evil: a nemusí mat ani xenonony.....ak máš tak isto čočky a máš ich na piču nastavené tak to svieti tiež do ksichtu......takže základ je dobre nadstavé svetlá,čisté......či už je to xenono,halogén,hidka......samozrejeme do niektorych parabol sa hidka hodí v pohode a do niektorej je to uplne na piču.....zaleži na optike.... 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Pežot

Sobota, 7. Februára 2009, 13:44

Ivanko základom tohto problému je to, že parabola z čoho vyplývajú aj vybrúsené sklá aby halogén dobre rozptylovali, tak rozptylujú xenony tam kam by svietiť nemali.

zhmp no je to v zásade o tom, že keď ideš za niekým tak on ti ťažko bude blikať, keď nemá ako. Tu nejde o osvetlenie za pár chvíľ protismernej jazdy ale skôr o to, že tieto prestavbovky osvetlujú cez spätné zrkadlá, čiže nevidíš dopredu, nevidíš dozadu a si v p*** ;)
Stretol som sa s tým na cestách a od nového roka je takých áut ako húb po daždi. Ja som to kedysi tiež plánoval dať do auta ale prišiel čas realizácie, preštudoval som si pre a proti a vyšlo mi, že si kúpim radšej poriadne H4 ako tam dávať HID ;)

Fábia je sama o sebe problém to tu riešiť nebudem.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Sobota, 7. Februára 2009, 13:48

Pežot napísal:
Ivanko základom tohto problému je to, že parabola z čoho vyplývajú aj vybrúsené sklá aby halogén dobre rozptylovali, tak rozptylujú xenony tam kam by svietiť nemali.

zhmp no je to v zásade o tom, že keď ideš za niekým tak on ti ťažko bude blikať, keď nemá ako. Tu nejde o osvetlenie za pár chvíľ protismernej jazdy ale skôr o to, že tieto prestavbovky osvetlujú cez spätné zrkadlá, čiže nevidíš dopredu, nevidíš dozadu a si v p*** ;)
Stretol som sa s tým na cestách a od nového roka je takých áut ako húb po daždi. Ja som to kedysi tiež plánoval dať do auta ale prišiel čas realizácie, preštudoval som si pre a proti a vyšlo mi, že si kúpim radšej poriadne H4 ako tam dávať HID ;)

Dobre povedane :) =D>

Este nezabudem podtknut, ze BMW-cka uz od E32-ky maju Xenony :) Takze neviem co riesite HID-ky do auta..
Jack Daniels + Coca Cola :)

TT-SIMIK

Sobota, 7. Februára 2009, 13:57

Pežot napísal:

VIacej menej to ani ja neriešim ved mam origo bixenon ...ale ked mi niekto svieti od zadu do ksichtu tak mu to dám riadne pocítiť....))))) Ale v zasade je to tak.....origo je origo
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 8. Februára 2009, 16:52

palzo, prosim si riesenie na e36 okrem origo hella svetiel co stoja cez 1tE
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

palzo

Nedeľa, 8. Februára 2009, 19:24

jararak napísal:
palzo, prosim si riesenie na e36 okrem origo hella svetiel co stoja cez 1tE

mas cocky alebo mas parabolu ?

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 8. Februára 2009, 21:01

zatim h7 parabola, ale riesi sa h1 cocka.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

palzo

Nedeľa, 8. Februára 2009, 22:23

jararak napísal:
zatim h7 parabola, ale riesi sa h1 cocka.

No tak co riesis ? ;)

Ivanko
Autor témy

Nedeľa, 8. Februára 2009, 22:36

palzo napísal:
No tak co riesis ? ;)

Ja som riesil AE od Martina,lebo na origo xenony som nemal.A dal som tam HID sadu tiez od neho.Teraz chcem dat ostrekovace svetiel.Ale vsetko robim postupne. Takze tak.Riesim to po svojom. A uz dvakrat mi zachranili, respektive chodcovi na ceste zivot.Lebo som ho v noci zbadal. A to preto ze som mal tieto kvalitnejsie svetla i ked nie origo. Tak asi tak.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných