... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dasto napísal:nemeral som to nikdy osobne ale robí sa to skôr Mos Fet Tranzistorom, alebo klasicky napojením na počítač a sledovanie či lambda dáva nejaké údaje. O Ohmetre som nikdy nepočul.a zakladam novy topic, nenasiel som nikde odpoved na moju otazku... tyka sa lambda sondy, pocul som ze sa da zmerat ci je dobra, alebo zla, malo by to ist pomocou ohm metra, vraj staci zmerat odpor a ked sa pohybuje v urcitych toleranciach tak je ok... vie niekto poradit?
VLADKY242 napísal:To len zmeraš vyhrievacie teleso lambdy či je dobre ale nič viac
dasto napísal:Da sa zmeraj aj inač . a aky maš problem snoutak vlastne tym nezmeram jej funkcnost, ale iba vyhrievacie teleso ktore moze byt ok a lambada aj tak nebude pracovat spravne... zrejme to ostava na diagnostike, ta by mala odhalit pripadne problemy...moj problem spociva v tom, ze v servisoch kde som sa pytal na diagnostiku nevedia zmerat M50vanos, maju novsie softy a vsetky od motora M52 a viac...
qne320 napísal:lambda sonda je začarované slovíčko - hľadaj a zistíš že na pohľad skoro nijak, akurát zvýšenie spotreby.mohol by somsa spytat ? v com spociva resp. ako sa prejavuje zla lamda sonda? dakujem
VLADKY242 napísal:ta ma tiež skokovu a aj E34,39,46 do fl potom zacali az davat planarne sondy