... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
minotaur25 napísal:Chcem sa opýtať, ake mate skusenosti so značkovými servismi BMW? Čo by ste odporučili. Počul som že dobrý je v Žiline a v Košiciach. Aj keď na Košice som počul aj zle reči. Chodí niekto z Vás aj k Hanesovi do Zvolena? V Banskej Bystrici som z vlastnej skusenosti nebol spokojný.
Rimi napísal:V Tempuse v Bratislave ked neprides v kravaticke ani sa s tebou nebudu zaoberat..Mna a moju polovicku oslovila recepcna asi po 15 minutach...Ale servis klobuk dole,s pracou som bol nadmieru spokojny aj ked je pravda,ze tam mam znameho...
minotaur25 napísal:Chcem sa opýtať, ake mate skusenosti so značkovými servismi BMW? Čo by ste odporučili. Počul som že dobrý je v Žiline a v Košiciach. Aj keď na Košice som počul aj zle reči. Chodí niekto z Vás aj k Hanesovi do Zvolena? V Banskej Bystrici som z vlastnej skusenosti nebol spokojný.
stjr napísal:
Nechcem pausalizovat, ale Kosice u mna vedu suverenne rebricek NAJHORSICH BMW servisov v Slovenskocesku. Potom, dlho, dlho nic a druhy je AuTec v Prahe. Teraz nehodnotim kvalitu servisnych prac, lebo do toho nevidim, hodnotim pristup k zakaznikovi, na ktorom mi dost zalezi zvlast u predajcov, ktori si zakladaju na tom, ze ponukaju premiovy tovar a sluzby.
Nechcem, aby sa mi tam klanali a otvarali mi dvere a su omnoho drahsie a lepsie auta ako nejaka E92 335i (ale f plnej palbe, na hlinach a v metle), ale aspon elementarnu mieru slusnosti si myslim, ze by som si snad mohol zasluzit. Prijimaci technik skoro na mna naplul od toho pohrdania, nechal ma cakat asi 45 minut v UPLE PRAZDNEJ prijimacej kancelarii o 8 rano, pri preberani auta a prevoze do budovy servisu to dal 'na podlahu' - asi chcel urobit dojem alebo co, auto vratil spinavsie nez jake som tam dal. A milion dalsich drobnych veci, ktore mna osobne strasne irituju. V skratke to bol pristup o tom, ze on je boss a ja mozem byt rad, ze ma vobec zoberie. Miestami som mal pocit, ze chce uplatok...
Dobre skusenosti mam so servisom v Presove. Maly, utulny, s milym personalom.
NiktO napísal:
A ty si z Kosic???..A na tom servise sa zhodneme..Ako mam tam znameho ale iba na nahradnych dieloch..Ale ked som tam dal auto raz(prvy a posledny krat) do servisu tak des a hroza...Nikdy viacej...Pristup ako keby boli nahnevany na mna ze museli rano vstavat do roboty a robit moje auto..Jakeby som ich este aj zdrbal ze preco mi to nespravili poriadne...No skratka servis ktory BMW robi hanbu!!!!