... všetko o BMW ...

jararak napísal:ale my tu z vecsej dialky co nemozme osobne obdivovat chceme nejake fotocky, inac vela stastnych km prajem
Peppo napísal:prijmam stavky za kolko dni sa chlapec rozbije....
zaujemcovia nech ma kontaktuju - zakladna stavka 5€ maximalna 50€
ja som bankar - vyhercovia si vyhru podelia...

peppoooo cakal som na tvoju reakciu presne som to ocakaval.. ako aj minule ked som kupil moju 30ku:D presne ta ista reakcia stavky
 peppoooo cakal som na tvoju reakciu presne som to ocakaval.. ako aj minule ked som kupil moju 30ku:D presne ta ista reakcia stavky  hold.. smola ale toho sa tak skoro nedockas.. ale ty vies cloveka aj krasne podporit.. a skus dakedy aj rozmyslat stou hlavou co mas na krku.. a nechaj si niektore tvoje nezmyselnee picoviny pre seba.. ale tak co uz asi by si sa potesil.. keby ze sa dakde dore rozbijem.. dobre by si sa zasmial.. uz si viem dopredu predstavit keby ze ho trosku tuknem jake by si z toho robil faaami... ale tak sak Peppo
 hold.. smola ale toho sa tak skoro nedockas.. ale ty vies cloveka aj krasne podporit.. a skus dakedy aj rozmyslat stou hlavou co mas na krku.. a nechaj si niektore tvoje nezmyselnee picoviny pre seba.. ale tak co uz asi by si sa potesil.. keby ze sa dakde dore rozbijem.. dobre by si sa zasmial.. uz si viem dopredu predstavit keby ze ho trosku tuknem jake by si z toho robil faaami... ale tak sak Peppo  no co dodat..
no co dodat..