... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
R0nnIe napísal:Je to cisty pokus o reklamu, staci si vsimnut len pocet prispevkov toho uzivatela, keby bolo na mne je to uz v teme z presunute temy. Dalej, keby poznal toto forum dal by to do pokecu, nie sem
profituner napísal:Som tu novacik,ano,lebo som o tomto fore nevedel, no nieco toho o bmw viem, upravujem ich denno denne. Nebol to vobec zamer o reklamu, ak by som chcel robit reklamu, dam sem graf z merania nejakeho 2,0d, pripadne 3,0d.Ja som sa trapil s upravou toho 335i asi 3 mesiace,len som chel dat info, ako sa da ten motor upravit. Nepredpokldam, ze je tu niekto na tomto fore, kto by mal 335i,alebo 135i a nebodaj by ju chcel chipovat. Malo to by iba technicka informacia. Myslel som, ze Vas zaujimaju nejake info o BMW. alebo mate i tym nejaky problem? Ak ano,kludne mozete tento topic vymazat a ospravedlnujem sa.
airbone napísal:Pocuj ty ujo tuzing, a kolko penazi chces za taku "upravu" ? dufam ze nie viac ako 25EUR. A to ti v tom uz pocitam aj to, ze si urcite podplatil samotne BMW aby vo svojich motoroch nechavalo naschval rezervu ktoru ty vies objavit s vybavenim z ciny za 60usd (kwp2000+, nejake to galetto apd....) Chod si reklamu robit pre blbych na autobazare.eu a nie tu na bmwfore. Nie si na felicia fore, takze taketo trapkarinky ako chiptuzing si tu vieme spravit aj svojpomocne.
kačo napísal:2profituner: ja to vobec neberiem ako reklamu, skor ako super informaciu, ze chalani na SVK dokazu nieco taketo ...
a tie zvasty, ze to je reklama a ze to nevies ... hmm, vase vysledky hovoria same za seba a aj referencie co mam o vas...
teda moj nazor a moje referencie tebe asi nepomozu, ale tie referencie vasej firme uz nejaku korunku uz dali![]()
k cene 1000€ si myslis, ze je to v pohode cena za tu vsetku robotu, za investicie, ci uz do vzdelania, diagnostiky, a techniky ...
ja mat 335i, kludne pojdem do tejto upravy od vas ... a este k tomu aj zaruka, no co viac si zelat ... uz viem, len zamakat na e92 335i ... co som pozeral, tak jemne tuknuta z dovozu do 33 000€
airbone napísal:Pocuj ty ujo tuzing, a kolko penazi chces za taku "upravu" ? dufam ze nie viac ako 25EUR. A to ti v tom uz pocitam aj to, ze si urcite podplatil samotne BMW aby vo svojich motoroch nechavalo naschval rezervu ktoru ty vies objavit s vybavenim z ciny za 60usd (kwp2000+, nejake to galetto apd....) Chod si reklamu robit pre blbych na autobazare.eu a nie tu na bmwfore. Nie si na felicia fore, takze taketo trapkarinky ako chiptuzing si tu vieme spravit aj svojpomocne.
R0nnIe napísal:Toto bolo trochu krute, a nepravdive. Pracujem ako informatik, programator, a kedysi som naprogramoval aj zopar mikroprocesorov, Viem si predstavit ze preprogramovanie riadiacej jednotky auta nie je len tak. Urcite to nieje tak ako si niektory predstavuju, ze pustia program na ktorom su dva posuvniky KW a NM a nastavia kolko treba. Clovek ktory to chce urobit musi mat nemale skusenosti do tychto technologii. Chiptunning nepovazujem ani za tuzing. Len jedna vec mi nejde nikdy do hlavy. Inginieri z BMW, ktory tieto technologie navrhli za do nich vyznaju urcite viac ako akykolvek ciptuner. Preto nechapem preco tie riadiace jednotky nastavuju tak ako ich nastavuju? Urcite maju daky dovod preco to nenastavia na max vykon. Verim ze v tom nebude problem ani technologie, ani vedomosti, tak preco to nenastavia na plno? treba sa aj nad tymto zamysliet.
jollyjoker napísal:tento prispevok ma pre mna a verim ze aj pre ostatnych hodnotu tak neviem co tu airborne skusa. na druhu stranu som si isty ze zivornost motora po zvyseni vykonu klesne, ale o tom sa tu profituner nezmienil (cize to mozno pripusta). dolezitym faktorom je aj styl jazdy ale vsetci vieme ako sa jazdi na vykonnych masinach.
podobnu upravu tohto motora som videl aj u znameho upravcu bmw tak neviem ci vsetci upravcovia su podla airborna tuzeri.
myslim ze navrh profitunera o navsteve dielne je viac ako dostatocna...a airborne by tam mal byt prvy! a potom napisat prispevok o "tuzerovi".
Martin46 napísal:profituner: takze mas k dispozici brzdu, diagnostiku.... atd. takze asi nie si nejaky garazista vsak;)
ako som povedal robis tu reklamu Profituningu... neboj sa vieme o Vas, ze ste ale vnucovat sa nemusite. Ked sa niekto pyta na chipovanie poslem ho do mm racingu alebo do Profituningu:D
profituner napísal:...Zivotnost motora je zavisla v prvom rade od medzikusu medzi volantom a plynovym pedalom. Niekto vie znicit totalne auto za 80tis. km aj v serii, niekomu vydrzi chipnute auto aj 350 tis.Samozrejme po zvyseni vykonu sa priestor pre skratenie zivotnosti zväcsuje, ale vzdy ma to v rukach a nohe vodic. Skuste porozmyslat, ktory 3,0d sa da znicit skor, ak je vodic somar, nedochladzaje turbo, dava mu ked je studeny, 525d alebo 535d? Druhym faktorom je kvalitny servis, prehladky a olej...