... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

lordmmx
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

X3 F25 bez displayu

Pondelok, 16. Marca 2026, 20:35

Ahojte, som tu nový a hneď mám dotaz :)

mám v rukách BMW X3 F25 so 6 stupňovým manuálom. Autorádio je BUSINESS a nemá to ani displej ani ovládač.

Moja otázka znie: Mám to tu na dorobenie displeju/androidovej jednotky a ovládača "iDrive". Akým spôsobom je pripojené rádio? je to CIC? NBT? Prípadne nejako inak?

Vďaka za odpoveď.

p.s. ak sa to tu riešilo, prosím odkaz na pôvodnú tému a kľudne ukončiť túto tému.

MarioDupont
Kraj: Bratislavský

Re: X3 F25 bez displayu

Pondelok, 16. Marca 2026, 22:12

nemas tam ani CIC ani NBT ale champ2, takze najlepsie je kupit take radio, ktore je urcene pre f25 bez displeja, byvaju aj s napodobeninou idrive ovladaca, ktory sa priamo zapoji do tej ciny, takze nemusis riesit oem ovladac a kodovanie. samotnu jednotku zapojis ako medzikus za to radio a zvuk cez aux pretiahnes kablom, v f25 je tusim v laktovke.
Ak ti to tam niekto doniesol s uz kupenym radiom, ktore je urcene pre cic/nbt tak to moze rovno vratit.

lordmmx
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Re: X3 F25 bez displayu

Včera, 09:40

vďaka za reakciu, mám len auto, jednotku našťastie ešte nie, tú musím objednať ja, preto som sa rovno prišiel sem spýtať.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný