... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Interkoler
Autor témy
Auto: E61
Kraj: Trenčiansky

N52b30 2A82

Piatok, 6. Marca 2026, 13:36

Caute riesim tento neskutocny vanosov problem, uz mam pomenen setko co sa tyka tohto, je tu real niekto kto mal vydrate ulozenie vacky kade prudi olej do vanosou? Solenoidy nove, rozvody skontrolovane, vymeneny vanos nastavovac na sacej vacke chyba stale pretrvava, uz my len ostava ze by bolo vydrate to tesnenie natej vacke este som sa z nikym takym nestretol co by to mal vydrate tek len zistujem dik

Interkoler
Autor témy
Auto: E61
Kraj: Trenčiansky

Re: N52b30 2A82

Včera, 23:19

takze update ukazalo sa ze nove PIERBURG solenoidy boli vadne oba, tak sa vymenili za dalsie nove PIERBURG tieto uz funguju, chyba 2A82 sa uz neukazala, ale chyba tomu cca 100 koni je to lenive netahato diag vypisuje natocenie saciho nastavovaca na volnobehu pri zohriatom motore 79° podla toho co som sa dopatral molo by tam byt +- 120° je tu niekto kto by mi velel potvrdit ze tam ma byt tych 120, popripade preco je tam teraz 79 moze to byt zle nastaveny rozvod/natocenie nastavovaca na vacke, motor ide normalne drzi volnobeh nekolise nehlasi zidnu chybu akurat je slabucky ako caj dik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný