... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
BoborF30 napísal:axialna vola nie je pripustna ziadna, ani desatina milimetra, iba radialna. Urcite by to malo piskat hlavne za studena.... ale ak nepiska, parada.... ono ti to zachvilku "zapiska", ale bude to take velmi intenzivne a kratke pisknutie s pridanim kovoveho zvoniveho zvuku..... ked sa turbina s takou volou dostane do styku so skrinou turba...... Oprava turba svojpomocne bez vyvazenia, stolice, testu, nastavenia elektronickej regulacie? doma v kuchyni? vyborne. Ked to vyskusas, tak daj potom navod, urcite si to kazdy rad skusi v nedelu v ramci pripravy obeda, hned potom co vyklepe maso a vyvala ho v struhanke..... a teraz vazne - menej citaj a viac uvazuj - daj to na vymenu 1:1 nejakej profi firme. Chlapci co opravuju auta, budu vediet poradit spolahlivu firmu, je ich viac a nie je to financne nic, co by sa nedalo prezit.... V ziline sa urcite najde pomoc, pripadne rovno do servisu a nech to vsetko spravia oni..... ak chces, viem ti v poradit, ale cez ss.Auto má 284 tis km, nie som prvý majiteľ, ale nevyzerá byť menené. Pri výmene rozvodov som si všimol axialnu vôľu na turbe nahmataťelnu tak na 2-3mm cca. Olej neubúda, nepíska, žiadny dym z výfuku, pokles výkonu som nepostrehol, diag prázdna. Olej menený 15 t km, jazdenie za studena s rozumom... Preto má zaujíma, aké by bolo najrozumnejšie riešenie? Neviem úplne ako funguje repas, či je nejaký rozdiel keby ho dam teraz spraviť alebo až keď klakne. Čítal som aj o výmene hriadeľa turba svojpomocne, čo by som aj privítal, ak s tým ma niekto dlhodobejšiu skúsenosť. Prípadne nejaké odporúčania na repas, ideálne Žilina okolie alebo kúpa repasovaného. Nechcem to najlacnejšie, ale vrážať doňho nezmysli pri takom nájazde nepovažujem za správne.