Nazdar, po dlhsej uvahe som sa rozhodol, ze aj ja napisem nejaky ten pribeh mojej E46tky 330i, ktoru vlastnim od 8.11 2019. Kedze, uz mam ako taku skusenost s modelom E46, pretoze moje prve auto bolo a este ho aj vlastnim od roku 2015 E46 316i (N42B18), ktore nieje ako viete ziadna vyhra, ale pocas strednej skoly to stacilo, a ani neviem ci by som uzivil v tej dobe 330i, po ktorej som vzdy tuzil. Ako som pisal sen sa splnil po 2 rokoch zufaleho hladania hlavne v Nemecku, kedze som z Ciech a Slovenska auto velmi nechcel a vedel som , ze ich je malo na trhu... som to ani nekukal a moje podmienky boli dost vysoke, co sa tyka jednak vybavy, hlavne takej, ktora sa tazko doraba, alebo sa mozno ani neda dorobit, a zhananie takych dielov co ich je raritne malo by som asi o nervy prisiel

. Cuduj sa svete, len tak z prdele som kukol bazos.sk a prisaham bohu vtedy tam svietila len jedna a presne splnala poziadavky, nachadzala sa v Poprade bola tam asi 4 dni, vravim si vsak zavolame a uvidime. Uz v inzerate chlapik pisal , ze karosarske opravy bude treba porobit, tak som aj troska vedel do coho idem, ale kedze som bol totalne mimo z toho mal som to v prdeli

. O par dni sme si dohodli stretko, a isiel som tu ciernu bestiu omrknut. Ratal som s tym, ze vsetko co je pojebkane nebude vypisane, aj tak bolo... Co sa tyka karoserie to bolo vsetko tak ako napisal, co sa tyka motora to bolo , aleze cele zle

, vanos v prdeli, auto bolo lenive, mal som tusak , ze aj sviecky na chuja, motor od oleja aleze komplet .... separator oleja s hadicami, aleze komplet rip, tesnenie domca olejoveho filtra rip, nanos na motore asi tak +- 3 cm, detaily interieru par veci neslo (slnecna roletka, prave spatne zrkadlo a maly reprak v lavych prednych dverach), to ma velmi netrapilo casom sa poriesi. Kazdopadne povedal som si , ze ju teda zrepasujem a dam je druhy dych aj podvozok bol nasrot a kedze tam bol Ta technix tak ako nieje o com pre mna to je bordel, co na nase cesty ani nepatri a o krize nechcem prist, silenty na zadnej naprave rip aj predok, to bolo citit. S majitelom som sa na cene dohodol, nebudem ju tu pisat , ale 5000 Eur to urcite nebolo, a som si vedomi , ze aj tak co som za nu dal bolo dost, ale bol som zaslepeny tak psst

. Po kupe som sa dozvedel, ze jeden kamarat to vlastnil, dal mi kontakt na jedneho co robi diag tak som hned utekal, ze co som to kupil nie

. ratal som , ze bude dost chyb, ale ze ich bude 64 to by ma nenapadlo

. A to by zatial bolo ako tak vsetko a zacalo sa trapenie, a nervy, a neviem co vsetko, ale stalo to zato pocas tych 2 rokov som ju porobil ako tak, casom sem dohodim co vsetko sa na nej porobilo a co sa bude robit. Chcem si to auto uzit ako sa to najviac da

, kedze tychto aut nie je vela a dokym to este aj ide a moze chodit po ceste

.
Info a vybava:Pocet km: 290xxx Km (ked som to kupil)
Rok vyroby: 2001/12Typ: 330iMotor: M54B30
Vykon: 170 kw / 231 HP
Prevodovka: 5 kvalt.
Farba: Schwarz II (668)
S710 M Sport Steering Wheel, Multifunction
S788 BMW La Wheel, Individual
S716 Aerodynamics Package
S785 White Direction Indicator Light
S338 M Sport Package II
S431 Interior Mirror With Automatic-Dip
S459 Seat Adjustment, Electric With Memory
S423 Floor Mats Velours