... všetko o BMW ...
K výhodnosti kúpy sa vyjadrovať nebudem - poviem to tak, že hlavu si zatiaľ nebúcham, ale nečakal som taký rýchly nástup závad hneď po kúpe, kurva, ako naši hokejisti keď hrajú a majú ťah na bránku. Tiež skončia pred ňou a nič... Ja tak isto, závady majú ťah na bránku a auto nič - čaká, či dostane do vinkla alebo to ešte ustojí 
Skryté menu ukazuje príliš vysoké dobíjacie napätie , aj pod záťažou so zapnutými spotrebičmi, aj bez záťaže, altík zrejme kaká smrť. Moja otázka je - aký alternátor by sa tam mal dať? Záleží to nejak od výbavy? Na nete som našiel 170A Hella. Nechcem repasy a podobné veci, proste nový alternátor whatsoever. Dá sa to nejak zistiť z VIN?

kiski napísal:Objednal som si komplet nový alternátor ako celok, od fy. VALEO. Cca. 400€, zhruba, plus-mínus. Predpokladám, že tam bude aj origo regulátor od VALEO, nakoľko bude spolupracovať, neviem. VALEO alternátor tam mám aj teraz... Urobil som chybu? Niekde som čítal, že VALEO robí aj prvovýrobu pre BMW, tak by to malo sedieť, či sa mýlim?IBS som dnes kontroloval cez diagnostiku (v mojej moci je len INPA, NCS a RHEINGOLD, viac nemám...) a nevykazovalo žiadne závady. Pamäť chýb bola prázdna.