Nehnevaj sa, ale mas vsetko tam hore pokope?
Original nova suciastka v bmw stoji okolo 130eur - pre majitela X5 asi nie az taka strasna polozka a ty chces hentok kupovat z ciny nahradu? Tak zbohom zdravy rozum.....
Treba to aj skalibrovat diagnostikou, je v tom uhol natocenia volantu. Tak na 70% to nebude fungovat vobec a ak ano, tak pocitaj s tym ze to o par tyzdnov budes zasa menit....
Pre porovnanie, na A-ckovom mercedesi (z roku 2005) mi odisiel tento kruzok a musel som vysolit 390eur za novy! To uz je o niecom inom, za 130eur sa neda zohnat ani pouzity......
Neviem aky fiat mas na mysli, ale kolega predava tieto snimace natocenia volantu a nahrada stoji 100eur a zrovna na fiaty sa predavaju ako teple rozky.... Asi to fiat nema tiez velmi vymakane.
Navyse neviem co cakas od 15 rocneho auta.... Ze sa nic nepokazi ?
Naco by take auto potom vyrabali keby nemali komu predat diely
Vyhrievat mozes webastom kolko chces, tym tomu nepredides. A to by som chcel vidiet to vyhrievanie teplym vzduchom do interieru, ze to ohreje auto co stoji dva dni na -20 mraze....
Sonda philae ktora pristala na komete v roku 2014 mala elektroniku ktora vydrzala pracovat aj v extremnych mrazoch. Ale jedno relatko do nej stalo okolo 300 dolarov a v obchode klasicke zozenies za par centov